Obavijesti

Sport

Komentari 0

Usain Bolt istrčao četvrto najbolje vrijeme na 200 m

Usain Bolt istrčao četvrto najbolje vrijeme na 200 m
1

Usain Bolt je u jamajčanskom Kingstonu pobijedio u utrci na 200 metara. Ne samo da je pobijedio, već je otrčao 19.56, najbolje 4. vrijeme ikada...

VIDEO

Usain Bolt i Tyson Gay, dva najbrža čovjeka na svijetu, našla su se na tartanu stadiona u jamajčanskom Kingstonu, ali nisu niti trčali međusobno, niti u "svojim" disciplinama na 100 metara. Bolt je nastupio na 200 metara i pobijedio, a Gay na 400 metara također uz najbolje vrijeme. No, prva je vijest da je Bolt istrčao četvrto vrijeme svih vremena na 200 metara. Pobijedio je uz 19.56, a brže od toga je sam trčao dva puta, kao i jednom Michael Johnson. Aktualni Boltov rekord je 19.19, drugo najbolje vrijeme je također u vlasništvu Jamajčanina (19.30), dok je treće vrijeme na toj ljestvici ono Michaela Johnsona (19.32).
- Nisam lovio nikakav rekord, to neću raditi ove sezone. Jedinio sam želio da publika na stadionu uživa i da vidi ono zašto su došli. Nadam se da sam im priuštio mali šou. Inače, dao sam najbolje od sebe u ovom trenutku - rekao je Bolt.
Američki sprinter Tyson Gay je, pak, slavio u utrci na 400 metara s vremenom 45.05. Prije dva tjedna je, primjerice, bio nešto brži (44.89) na dionici kojoj se neće ozbiljno posvetiti, kako je sam naveo.
- Bilo je prilično teško. Noge su boljele, pogotovo u završnici, jer sam dao sve od sebe. Zadovoljan sam, lijepa je ovo pobjeda - zborio je Gay.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu