Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ušao u restoran i s dva metka upucao srpskog MMA borca

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Srpski mediji javljaju da je bivši srpski MMA borac Radoš Joksimović ubijen u utorak navečer u Kragujevcu. Na Joksimovića su pucali i u kolovozu 2016. godine

Ubojica je došao na motoru, ušao u restoran u Kragujevcu s kacigom na glavi, prišao stolu za kojim se nalazio Radoš Joksimović s prijateljima i ispucao dva metka u njega. Nakon toga se udaljio mirno s mjesta zločina, prenose srpski mediji detalje ubojstva bivšeg srpskog MMA borca.

Joksimović je upucan u utorak oko 20:00 sati u restoranu Neptun nakon čega je hitno prevezen u bolnicu gdje je i preminuo.

'Na Joksimovića je pucano i u kolovozu 2016. godine u centru Kragujevca. Tada je teško ozlijeđen, no prežio je taj napad. U MMA karijeri koju je završio 2015. godine Joksimović je nastupio tri puta (2-1). Zanimljivo, borio se u Only Men Stuff ligi 2014. godine i na Montenegro Fighting Championshipu iduće', piše Fight Site.

Srpski mediji pišu kako je Radoš za stolom sjedio s poznatim srpskim odvjetnikom i glazbenikom, a odmah nakon što ga je ubojica upucao, u pomoć su teško ranjenom Joksimoviću potrčali konobari. 

Navodno su inspektori kragujevačkog MUP-a priveli A.S. (22) iz Kragujevca zbog sumnje u ubojstvo Joksimovića. Isto tako pred bolnicu su odmah raspoređene i jake policijske snage jer su se prijatelji ubijenog počeli okupljati i prijetiti osvetom.

Komentari (45)
  • Sigurno zato jer je bio krasna i divna osoba, pravi humanitarac i borac za ljudska prava, srecu i pravdu. Zivio zdravim zivotom, punim plucima i ne bi ni mrava zgazio lol . Pomagao u obliznjoj puckoj kuhinji za beskucnike, poznat po mirnoj naravi i karakteru, mos si mislit.

    19. 9. 2018,   12:45
  • Velika većina tih ''boraca'' su teški kriminalci, tako da me ne čudi ova vijest niti najmanje.

    19. 9. 2018,   12:54
  • Neće nikome falit.

    19. 9. 2018,   12:53