Obavijesti

Sport

Komentari 50

Utakmica za europsko proljeće! Dinamo objavio cijene ulaznica

Utakmica za europsko proljeće! Dinamo objavio cijene ulaznica
1

SJEVER ZATVOREN Istok je 50 kuna, zapad dolje 70 kuna, a zapad gore 50 kuna. U prodaji će biti 21 tisuća ulaznica bez juga koji je namijenjen za goste. Dinamo i Spartak igraju u četvrtak u 21 sat

VIDEO

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak (četvrtak 21 sat) bit će u prodaji od 2. studenog na Maksimiru i stajat će 50 i 70 kuna, objavio je klub.

Dinamo igra protiv Spartaka iz Trnave u 4. kolu Europske lige. Zagrebačkim plavima to će biti prva meč lopta za europsko proljeće nakon 49 godina jer su s pobjedom sigurno unutra, vrlo vjerojatno i s osvojenim bodom.

Klub je objavio cijene ulaznica, otvara se i tribina zapad gore.

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (2. - 7.11.)

  • Tribina istok 50kn
  • Tribina zapad dolje 70kn
  • Tribina zapad gore 50kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (8.11.)

  • Tribina istok 70kn
  • Tribina zapad dolje 100kn
  • Tribina zapad gore 70kn 

Preko sjevera grb Uefe

Sjever je zatvoren zbog Uefine kazne, nakon što je netko među Dinamovim navijačima u 2. kolu na gostovanju kod Anderlechta izvijesio ustašku zastavu.

Dinamo je morao platiti 63.000 eura i zatvoriti sjever preko kojeg će morati izvijesiti natpis ''Equal game'', što je dio Uefine kampanje jednakosti, odnosno da je nogomet za svakoga, bez ozbira na spol, rasu, vjeroispovijest ili nacionalnost.

Za utakmicu protiv Spartaka iz Trnave u prodaji će biti 21 tisuća ulaznica (ne računajući južnu tribinu koja je namijenjena za navijače Spartaka). Iz Dinama očekuju 20 tisuća navijača na utakmici koja bi mogla obilježiti ovu generaciju. 

Dinamo je prvi u skupini D sa sve tri pobjede u prva tri kola. Još ima tri utakmice, protiv Spartaka doma, Fenerbahčea u gostima i Anderlechta na Maksimiru u zadnjem kolu. Remijem u Maksimiru protiv Spartaka, Dinamo bi imao dva kola prije kraja šest bodova više od barem dva suparnika, što znači da bi samo luda teorija i krug od tri momčadi s deset bodova, uz negativnu gol-razliku, mogao izbaciti plave.

No o bodu nitko u plavom taboru ni ne razmišlja.

Euforija trese Zagreb i Dinamo će na krilima 20 tisuća navijača ići po pobjedu koja će najaviti plavo proljeće nakon gotovo pola desetljeća čekanja...

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba