Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Utvrda na Rudešu: Srećko Lušić je Jose Mourinho 2. lige

None Foto: Borna Filic/PIXSELL

Drugoligaš Rudeš, koji trenira Srećko Lušić, još nije izgubio na svojem stadionu u sezoni. Doma imaju 15 utakmica bez poraza, a prije godinu dana su izgubili zadnji put

Možda se zovem Srećko, ali nisam imao mnogo sreće u karijeri, rekao je Rudešov trener Srećko Lušić koji još nije izgubio domaću utakmicu otkad je na klupi.

Rudeš se u travnju preselio na novi stadion u istoimenom zagrebačkom naselju, a domaću utakmicu posljednji put izgubili su prije godinu dana od Croatije iz Sesveta. Jose Mourinho nanizao je rekordnih 150 domaćih utakmica bez poraza. Može li ga Srećko dostići?

- Uh, teško, ali to mi nije važno. Želim samo da Rudeš igra što bolje - kaže Lušić koji ni sam ne zna u čemu je “ključ”.

- Nema tajne, igramo napadački doma i u gostima, ali čini se kako pred našim navijačima imamo više samopouzdanja. Čvršći smo, agresivniji... - kaže Lušić:

- Sjajan je to niz, ali... Ma neka izgubimo domaću utakmicu, ali da pobijedimo tri u gostima.

U karijeri je vodio više od 20 europskih utakmica, izgubio je finale Kupa s Cibalijom od Osijeka. Cijelu karijeru stvarao je igrače, a baš kad bi se oni afirmirali, morao bi ih prodati. Svjestan je da bi mu se i ovdje moglo dogoditi isto.

- Bio bih presretan kada bi se svi moji igrači prodali u velike klubove, ali ako želimo u 1. ligu, morat ćemo zadržati naše najbolje igrače - zaključio je Lušić, koji je Rudeš preuzeo u siječnju ove godine. 

Komentari (15)
  • fraer iz rudeša sam ja debele žene volim ja vozim tramvaj, gledam nebo alaj mala bi te .... fraer iz rudeša sam ja... PONOSNI RUDEŠANIN !!!

    18. 11. 2012,   11:17
  • Bravo Rudes,lijepo mjesto moje,pozdrav svim Rudesanima i Rudesankama :o)

    18. 11. 2012,   11:07
  • AJMO RUDEŠE

    18. 11. 2012,   11:04