Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Opet je pozitivan na doping, ali smije se boriti na UFC eventu

None Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nalazi testa poklapaju se s odlukom komisije od 29. siječnja da se Jonu Jonesu dodijeli licenca za jednu borbu te zbog toga ovi nalazi neće utjecati ni na što, kažu iz atletske komisije u Nevadi

Jon Jones opet je bio pozitivan na doping testu!

Ipak, moći će se boriti na UFC-u 235 protiv Anthonyja Smitha i usprkos pozitivnom testu jer se radi o tragovima prijašnjeg korištenja dopinga, uvjereni su u antidopinškoj agenciji.

Jones je prvi put bio pozitivan nakon UFC-a 217 gdje je slavilo protiv svog rivala Daniela Cormiera, no rezultati borbe su naposljetku poništeni, a predsjednik Laboratorija sportske medicine i istraživanja dr. Daniel Eichner tvrdi da ne postoje dokazi da se radi o novom konzumiranju dopinga. S njim se slaže i atletska komisija Nevade:

- Nalazi testa poklapaju se s odlukom komisije od 29. siječnja da se Jonu Jonesu dodijeli licenca za jednu borbu te zbog toga ovi nalazi neće utjecati ni na što. Gospodin Jones i dalje će biti podvrgnut nasumičnim i iznenadnim doping testovima kako bi se pridržavao pravila.

UFC 232 bio je prebačen iz Las Vegasa u Los Angeles jer komisija u Nevadi nije htjela dodijeliti Jonesu licencu bez pravog saslušanja, a s obzirom na to da se isto dogodilo krajem siječnja, Jones je ipak dobio zeleno svjetlo za borbu.

Borba između Jonesa i Smitha odvija se u noći sa subote na nedjelju, a neće započeti prije četiri ujutro.

 

Komentari (22)
  • Jadno, jos su boljinovi koji kazu pa u tragovima je pronađeno i stara vijest, ali ni za to nine kažnjen.

    1. 3. 2019,   15:17
  • Jones i McGregor mogu raditi što hoće jer donose lovu. Da su Miočiću našli izbacili bi ga doživotno.

    1. 3. 2019,   16:35
  • Po meni prema ovin narkićima triba bez milosti.. dabe sta si klasa od borca kad si šporak

    1. 3. 2019,   14:33