Obavijesti

Sport

Komentari 47

Uz nju će se brže oporaviti... Neymar ljubi vatrenu Hrvaticu

Uz nju će se brže oporaviti... Neymar ljubi vatrenu Hrvaticu
1

Ova manekenka navodno je već viđena na nekim utakmicama Paris Saint-Germaina i, zapravo, još se samo čeka da se zajedno pokažu u javnosti, što bi potvrdilo sva šuškanja

VIDEO

Da rečenica "Hrvatice su najatraktivnije žene na svijetu" nije floskula, često dokazuju naše poznate dame zbog kojih klecaju muška koljena kada se negdje pojave. Čini se da je jedna upravo takva, ili barem naših korijena, očarala brazilsku nogometnu zvijezdu Neymara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Možda mu ne ide na nogometnom terenu na kojemu se u nedjelju opet ozlijedio, ali, ako ćemo se zadržati na nenogometnim aktivnostima, tu je Neymar u petoj brzini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brazilski mediji, među kojima i O Dia, "provalili" su u Neymarov privatni život i otkrili da se njegova nova djevojka zove Natalia Barulich (27) i porijeklom je - Hrvatica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Ova manekenka navodno je već viđena na nekim utakmicama Paris Saint-Germaina i, zapravo, još se samo čeka da se zajedno pokažu u javnosti, što bi potvrdilo sva šuškanja.

Radi se o bivšoj djevojci kolumbijskog pop i reggaeton pjevača Juana Luisa Londona Ariasa svima daleko poznatijeg kao Maluma. Ta je veza trajala od siječnja prošle godine, a, sada bivši, par lani je ljetovao i na hrvatskoj obali. 

- Djelomično sam Hrvatica! Koje je zadovoljstvo biti u ovoj prekrasnoj državi prvi put - napisala je Natalia tijekom prošloljetnog posjeta Dubrovniku.

Natalijin je otac Hrvat, majka Kubanka, a rođena je u Kaliforniji gdje se natjecala i na izboru za Miss Kalifornije. Bila je i zaštitno lice modnog brenda Guess te ima i suradnje s Bentleyjem, Nikeom, Appleom i Samsungom.

Neymar, koji je ranije ljubio Brunu Marquezine, nije u naročitoj suradnji s PSG-ovim navijačima nije naročite prirode zbog transfer-sage, a zbog afere u kojoj je optužen i za silovanje jedne djevojke, oduzeta mu je i kapetanska traka u Brazilu u čijem se dresu u nedjelju ozlijedio već u 12. minuti utakmice protiv Nigerije.

To mu je već treća ozljeda u nešto više od osam mjeseci, no još nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna i hoće li i koliko izostati s travnjaka. U siječnju ove godine ozlijedio metatarzalnu kost zbog čega nije igrao preko tri mjeseca, a u ožujku 2018. imao je istu ozljedu nakon koje se jedva stigao spremiti za Svjetsko prvenstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my favorite picture with my little Juli 💕 #throwback

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...