Obavijesti

Sport

Komentari 38

Uz ritmove slovačke narodne pjesme 'medvjedi' do pobjede

Uz ritmove slovačke narodne pjesme 'medvjedi' do pobjede
18

Nathan Perkovich u 42. minuti donio je novo vodstvo Medveščaku od 2-1, a put do pobjede protiv Red Bulla otvorio je Roman Tomas koji je u 53. minuti zabio za 3-1

VIDEO

Hokejaši Medveščaka na najbolji mogući način otvorili su doigravanje EBEL-a. U Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili su Red Bull Salzburg 3-2 (1-0,0-1,2-1).

'Medvjedi' su publiku u Ledenoj dvorani na noge digli u 10. minuti kada je Curtis Fraser iskoristio asistenciju Nathana Perkovicha i pogodio za 1-0.

U drugoj trećini pao je samo jedan gol i to su ga zabili gosti iz Salzburga već u 19. sekundi. Strijelac je bio Michael Duso.

Nathan Perkovich u 42. minuti donio je novo vodstvo Medveščaku, a put do pobjede otvorio je Roman Tomas koji je u 53. minuti zabio za 3-1. Tomas je dobio ovacije navijača, a spiker je na razglas pustio slovačku narodnu pjesmu 'Tancaj, tancaj'.

- Puno mi znači da su me navijači super prihvatili. Kad sam čuo 'Tancaj, tancaj' osjećao sam se kao kod kuće - rekao je Tomas.

U 58. minuti Robert Schremp smanjio je na 3-2, ali do kraja utakmice 'medvjedi' su se odlično obranili i došli do vodstva u seriji protiv Red Bulla.

- Bilo je intenzivno s obje strane. Ponosan sam na našu momčad, odigrali smo vrlo dobro. Moram biti zadovoljan - rekao je trener 'medvjeda' Marty Raymond.

- Protiv Red Bulla ne možete igrati lijepo, morate igrati direktno, u glavu, a to smo i uspjeli. Volio bih da serija traje samo četiri utakmice da s Red Bullom ne moramo igrati šest ili sedam - rekao je Nathan Perkovich.

Osim strijelaca golova svakako treba istaknuti i golmana Roberta Kristana koji je imao 37 obrana.

- Kristan je branio sjajno. Kad čovjek skine ono što mora onda se to smatra normalno, ali kad obrani i teške udarce, onda je to nešto ekstra i to nam puno pomoglo - rekao je Raymond koji je istaknuo kako očekuje seriju od šest ili sedam utakmica.

Serija se igra na četiri pobjede, a sljedeća utakmica igra se već u utorak u Salzburgu.

EBEL liga, doigravanje, četvrtfinale (prve utakmice):

  • Medveščak - Red Bull Salzburg 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)
  • Vienna - Znojmo 6-3
  • Klagenfurt - Graz 2-1
  • Linz - Villach 2-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani