Obavijesti

Sport

Komentari 68

Kakav pehist! Marku Pjaci su opet stradali ligamenti koljena

Kakav pehist! Marku Pjaci su opet stradali ligamenti koljena
2

Marko ima karakter, snagu i strpljenje, a mi ćemo biti uz njega tijekom cijelog oporavka. Vjerujem da ćemo ga ponovno gledati u dresu hrvatske reprezentacije, rekao je izbornik Dalić koji je Pjaci odmah pružio podršku

VIDEO

Loše vijesti stižu iz Fiorentine. Marko Pjaca (23) potrgao je križne ligamente lijevog koljena na treningu i za njega je ova sezona gotova.

- Tijekom jučerašnjeg treninga Pjaca je ozlijedio lijevo koljeno. Magnetska rezonancija koja je napravljena u subotu ujutro pokazala je da je riječ o rupturi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena - objavila je Fiorentina.

Nevjerojatna je ovo nesreća za našeg reprezentativca koji se još uvijek nije bio vratio na igračku razinu od prije dvije godine, kada je teško ozlijedio desno koljeno. Ovoga je puta riječ o drugoj nozi, ali o istoj ozljedi.

Ponovno su stradali križni ligamenti, sada na lijevom koljenu

U Estoniji su mu 28. ožujka 2017. godine stradali ligamenti desnog koljena tijekom prijateljske utakmice koju je igrao za Hrvatsku. Osam mjeseci se oporavljao, a kada se napokon vratio na teren, nije više bio isti igrač.

Samo devet mjeseci ranije, u lipnju 2016. godine u transferu karijere otišao je iz Dinama u Juventus. Maksimirski ga je klub prodao za 23 milijuna eura, Pjaca je igrao u životnoj formi, izborio se za lijepu minutažu kod Massimiliana Allegrija, zabio i gol u Ligi prvaka..., ali onda je stigla ozljeda koja je sve promijenila. 

Kako bi nakon oporavka stekao minutažu, Juventus ga je poslao na posudbu u Schalke. Vratio se u na ljeto, ali čekala ga je nova posudba, ovoga puta u Fiorentinu. Nakon samo 19 odigranih utakmica, jednoga gola i jedne asistencije, ona je završila na najgori mogući način...

- Pjaca će se vratiti jači - komentirao je kratko na današnjoj presici trener "viola" Pioli.

Dalić: Marko ima karakter i snagu, uz njega smo

Marko Pjaca je bio na popisu Zlatka Dalića za utakmice Hrvatske s Azerbajdžanom i Mađarskom. Izbornik se odmah čuo s Markom.

- Izuzetno mi je žao zbog ove vijesti, to je zaista peh i nesreća prvenstveno za njega, a onda i za reprezentaciju. Ohrabrio sam ga, poželio mu uspješnu operaciju i onda maksimalan oporavak, uz duboku vjeru da ćemo ga ponovno gledati u dresu hrvatske reprezentacije. Marko ima karakter, snagu i strpljenje, a mi ćemo biti uz njega tijekom cijelog oporavka - prenosi Dalićeve riječi službena stranica HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu