Obavijesti

Sport

Komentari 193

Nakon kišne drame Srbi dobili 'barakude' i plasirali se u Tokio

Beograd je bio pod žestokim pljuskom, ljudi su pljeskali Lijepoj našoj pa bježali s tribina, a u vaterpolskom trileru svjetskih supersila Hrvatska je ostala kratka za gol

VIDEO

Šteta... Kratki za jedan gol u jednoj od najboljih vaterpolskih utakmica koja se uopće može vidjeti.

Pod crnim beogradskim nebom i po ljetnom prolomu oblaka nad Tašmajdanom Hrvatska i Srbija oduševile su sve ljubitelje vaterpola, a konačna je nagrada za jedan gol otišla na srpsku stranu.

U Super finalu Svjetske lige: Hrvatska-Srbija 3-1, 2-5, 3-1, 3-5... 11-12! Koštala nas je druga četvrtina u kojoj su nam protivnici zabili četiri gola zaredom i taj faul Javija Garcije 15 sekundi prije kraja koji je domaćima donio peterac i pobjedu.

Srbi su osvojili Svjetsku ligu, 350.000 dolara novčane nagrade i - izravno se plasirali na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U našem zadnjem napadu s gola je otišao i golman Bijač, nije baš njega trebao dopasti taj zadnji šut, ali u onom kaosu po pljusku i vjetru na kraju je baš Bijač potegnuo izvana i - promašio.

Sjajan je bio Ante Vukičević, strijelac pet pogodaka za Hrvatsku. Dva je zabio Loren Fatović, a po jedan BuljubašićBušlje i Vrkić.

Prije utakmice 4.000 gledatelja opet je pljeskalo hrvatskoj himni, utakmica je bila fenomenalna pa na kraju balade, našima, unatoč porazu treba čestitati.

Izabranici Ivice Tucka bili su na korak do pobjede no nesumnjivo će naći put do Olimpijade, a u novom hrvatsko-srpskom vaterpolskom klasiku još su jednom pokazali da su vrh vrhova svjetskog vaterpola.

Svaka čast i našima i Srbima. Ovo je bio - vrhunski spektakl!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...