Obavijesti

Sport

Komentari 662

'Vatreni' ugašeni u 7 minuta: Hrvatska je ispala u niži rang

'Vatreni' ugašeni u 7 minuta: Hrvatska je ispala u niži rang
91

Hrvatska je izgubila od Engleske 2-1 i ispala u niži rang Lige nacija. Poveli su Vatreni sjajnim golom Kramarića u 57. minuti. Imali smo i kontru za 2-0, Englezi nakon toga okreću preko Lingarda (78') i Kanea (85')

VIDEO

Kakva utakmica na Wembleyu! Hrvatska je izgubila 2-1 od Engleske u zadnjem kolu Lige nacija i ispala je u niži rang natjecanja. Englezi su gubili pa okrenuli u sedam minuta i pobjedom su izborili odlazak na završni turnir, Španjolska je završila druga.

Liga nacija, Skupina A4:
1. Engleska 7
2. Španjolska 6
3. Hrvatska 4

POGLEDAJTE GALERIJU

UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia
70
| Foto: CARL RECINE, instagram/angel correa

Nestali u 7 minuta

Vratili su nam Englezi za polufinale Svjetskog prvenstva i to kako! U prvom dijelu promašili su nekoliko velikih šansi, Lovre Kalinić briljirao je na golu, kad on nije mogao, s crte je čistio Tin Jedvaj. 

Englezi su dominirali, Vatrenima se ozlijedio i Šime Vrsaljko i stvari nisu izgledale dobro. Nekako smo izdržali do poluvremena, a u drugom dijelu kao da je neka druga Hrvatska izašla na teren.

Nikola Vlašić dobio je šansu od prve minute i bio je vrlo dobar, kao i Josip Brekalo koji je ušao u nastavku.

Uz huk oko tri tisuće hrvatskih navijača Vatreni su poveli majstorijom Andreja Kramarića u 57. minuti! Čudesno je 'lažnjacima' povaljao Kramarić Engleze i pogodio za 1-0! 

Englezi su krenuli u maksimalan rizik što je Hrvatskoj otvorilo prostor za kontre. Jednu takvu uprskali su Vatreni kad je Kramarić povukao i dao Brozoviću koji je išao na 'lažnjak', a ne na udarac.

Samo koju minutu kasnije Lingard je pogodio za 1-1. Taj nas je rezultat držao u elitnom rangu, ali to se promijenilo nakon gola Harryja Kanea koji je pet minuta prije kraja zabio nakon centaršuta s lijeve strane.

Bio je to gol kojim je Engleska izborila odlazak na završni turnir Lige nacija i koji je Hrvatsku bacio u niži rang natjecanja. Španjolska nije ispala, ali nije ni prošla, završila je druga.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 662
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe