Obavijesti

Sport

Komentari 58

Rožman bez pobjede u debiju: Lokosi i Rijeka podijelili bodove

Rožman bez pobjede u debiju: Lokosi i Rijeka podijelili bodove
10

Debi slovenskog stručnjaka Rožmana nije prošao najbolje. Iako je uzeo bod rezultatom 1-1 gostima iz Zagreba, mogla je Rijeka puno više barem prema onome što su pokazali na travnjaku, osobito u prvom dijelu...

VIDEO

Zanimljiva utakmica dočekala je Armadu i ostale gledatelje na Rujevici. U 11. kolu najelitnijeg ranga hrvatskog nogometa, kvarnerski prvoligaš Rijeka je podijelio bodove na vlastitom travnjaku s gostima iz  Zagreba - Lokomotivom rezultatom 1-1. Lokomotiva je tako osvojila prvi bod na Kvarneru nakon više od šest godina. 

Pokretanje videa...

Sammir debitirao za Lokomotivu 00:33

Bila je to prva utakmica novog trenera Rijeke Simona Rožmana na Rujevici, a nakon 370 dana 'šutnje' Armada je prekinula svoj bojkot.

Posljednji bod 'Lokosi' su u Rijeci osvojili prije više od šest godina odigravši u rujnu 2013. 1-1. Nakon toga upisali su čak 11 poraza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela, a pogodak je postigao Franko Andrijašević. Acosty je lijepo pucao, Grbić je uspio odbiti loptu, ali je Andrijašević odbijanac pospremio u mrežu. Lokomotiva je izjednačila u 49. minuti lijepim golom Myrta Uzunija sa 18 metara.

Rijeka je u 68. minuti bila korak do novog vodstva, Kržić je sjajno pucao s ruba kaznenog prostora, ali je vratnica spasila Lokomotivu. Do pobjede su mogli i gosti, Budimir je u 89. minuti sam išao prema Prskalu, ali je njegov udarac vratar domaćeg sastava obranio.

U subotu je Hajduk pobijedio Varaždin sa 2-0 zadržavši prvu poziciju, dok je Dinamo slavio protiv Slaven Belupa sa 1-0.

Na ljestvici vodi Hajduk sa 23 boda, Dinamo je drugi s bodom manje, ali i utakmicom manje, dok Osijek i Rijeka imaju po 19 bodova. Slijede Gorica i Lokomotiva sa po 15 bodova. Na začelju su Inter i Varaždin sa po sedam bodova.

U Prvoj NHL sada slijedi pauza, a nastavak prvenstva je 18. listopada kada je na rasporedu utakmica Gorica - Dinamo. Dan kasnije Rijeka će gostovati u Koprivnici kod Slaven Belupa, dok Hajduk 20. listopada gostuje kod Lokomotive.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem