Obavijesti

Sport

Komentari 37

Modrić: Zagrijavali smo se 20 minuta naježeni! Veličanstveno

Modrić: Zagrijavali smo se 20 minuta naježeni! Veličanstveno
1

Atmosfera je bila fantastična, mi na klupi pjevali smo zajedno s navijačima! Odigrali smo fantastičnih 45 minuta, zabili 3 gola i riješili utakmicu. Poslije je bilo samo odrađivanje posla, rekao je Nikola Vlašić

VIDEO

Kakva velika pobjeda! grizli su, borili se za svaku loptu, napadali, a onda i zasluženo pobijedili na prepunom Poljudu Mađarsku u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

- Odigrali smo fantastičnih 45 minuta, zabili 3 gola i riješili utakmicu. Poslije je bilo samo odrađivanje posla, pogotovo nakon crvenog kartona. Pokazali smo da je ono u Mađarskoj bio loš dan. Moj poništeni gol? Dobro, bilo je zaleđe prije, tako da mi nije baš tako žao - rekao je Nikola Vlašić koji je pred svojim Poljudom priliku dobio u drugom poluvremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Atmosfera? Ma fantastična, mi na klupi pjevali smo zajedno s navijačima - dodao je Niksi.

Hrvatska je sve riješila u prvom poluvremenu, pobijedila 3-0. Utakmica se nije ni rasplamsala, a kapetan Modrić je oteo loptu Tamasu Kadaru i jurnuo sam prema mađarskom golmanu. Jedan na jedan s njim, Luka nije mogao promašiti.

Čudesna večer za pamćenje, Luka i Oliver kraljevi Poljuda!
Čudesna večer za pamćenje,  Luka i Oliver kraljevi Poljuda!

- Sretni smo i zadovoljni zbog pobjede, ali imamo još dvije utakmice. Trebamo se odmoriti i napraviti pozitivan rezultat u Walesu. Trebamo gledati sebe bez obzira na rezultate drugih utakmica i to je najbitnije - rekao je Luka Modrić nakon utakmice.

Dobivali ste ovacije svako malo?

- Veličanstveno, nešto nevjerojatno. Kad smo izašli na zagrijavanje, tih 20 minuta zagrijavali smo se naježeni. Lakše je igrati kad imaš takvu atmosferu. Stisnuli smo Mađare visoko od početka i iz tog presinga zabili dva gola. Mogli smo zabiti i više od tri gola.

Hrvatska u nedjelju slavljem u Walesu osigurava Euro 2020.!
Hrvatska u nedjelju slavljem u Walesu osigurava Euro 2020.!

Nakon Lukinog sjajnog otvaranja, Bruno Petković je s dva gola potvrdio pobjedu i zaokružio na 3-0. 

- Lijepa pobjeda, 3-0, točno koliko treba. Riješili smo utakmicu u prvom dijelu, u nastavku se nismo trošili. Wales ima jako dobru momčad iako ne stoji dobro na tablici. Da nam se ne dogodi kao protiv Azerbajdžana, moramo se prebaciti na tu utakmicu i pokušati pobijediti - rekao je Borna Barišić.

- Na Poljudu uvijek bude odlična atmosfera, hvala svima koji su došli i ovo je dokaz da se može tu igrati pred vrhunskom atmosferom - dodao je hrvatski bek.

Izjave hrvatskih nogometaša poslije veličanstvene pobjede nad Mađarskom...

Izjave hrvatskih nogometaša poslije veličanstvene pobjede nad Mađarskom... Reporteri: Hrvoje Tironi i Mato Galić

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 10. listopada 2019.

Hrvatska je pobjedom pred 32.110 navijača pobjegla na 13 bodova, tri boda ispred Slovačke koja je remizirala s Walesom. Mađarska ima devet osvojenih bodova, a četvrti Wales sedam i utakmicu manje.

Sada Vatreni u Wales gdje ih u nedjelju čeka utakmica putuju puno rasterećeniji... Pobjeda Hrvatskoj u Cardiffu sigurno donosi plasman na završni turnir uoči utakmice sa Slovacima.

Mađarski mediji: Poluvrijeme iz noćne more, sve zbog grešaka
Mađarski mediji: Poluvrijeme iz noćne more, sve zbog grešaka
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...