Obavijesti

Sport

Komentari 29

Nijemci srušili Žutog, Poljaci slavili u C. Gori, Slovenci pali

Nijemci srušili Žutog, Poljaci slavili u C. Gori, Slovenci pali
10

Svjetski prvak nastavio je kvalifikacije za SP 2018. petom pobjedom u pet utakmica. Njemačka je slavila kod Azerbajdžana Roberta Prosinečkog 4-1, a do pobjede je došla i Engleska

VIDEO

Azerbajdžan je napravio ono što nisu uspjele Češka, Sjeverna Irska i Norveška. Zabio je gol Njemačkoj. No to je, zapravo, bilo sve pozitivno što će bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki, a danas izbornik te istočnoeuropske selekcije, izvući iz ogleda petog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Elf" je slavio u Bakuu 4-1 i tako nastavio stopostotan niz na putu za Rusiju. Poveli su gosti preko Andréa Schürrlea u 19. minuti, a za iznenađenje se pobrinuo Dimitrij Nazarov koji je u 31. minuti zabio za izjednačenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No radost domaćih navijača trajala je samo pet minuta. Već do poluvremena Thomas Müller i Mario Gómez vratili su utakmicu u mirne vode za svjetske prvake koji su u nastavku rutinski održavali prednost i zabili još jedan gol. Ponovno je strijelac bio André Schürrle koji je na sjajan način okrunio prvo postavljanje od prve minute nakon listopada 2015.

U drugoj utakmici skupine Češka se očekivano lako obračunala sa San Marinom u gostima. Bilo je 6-0 za goste uz golove Antonína Baráka (dva), Vladimira Daride (dva), Theodora Gebrea Selassieja i Michala Krmenčika.

Sjeverni Irci izbili su na drugo mjesto pobjedom nad Norveškom 2-0 (Jamie Ward, Conor Washington). Imaju deset bodova, dva više od Čeha. Azerbajdžan je pao na četvrtu poziciju sa sedam bodova, a Norveška je na tri.

Engleska je na Wembleyju teže od očekivanog slavila protiv Litve 2-0. Jermain Defoe zabio je vodeći gol za momčad Garetha Southgatea u 21. minuti, a konačan rezultat postavio je Jamie Vardy u 66. minuti.

"Gordi albion" ima 13 bodova iz pet utakmica, četiri više od Slovačke koja je svladala Maltu 3-1. Slovenci su pali na treće nakon poraza u Glasgowu od Škotske 1-0 golom Chrisa Martina dvije minute prije kraja. Otočani su se vratili u igru sa sedam bodova.

Armenija je u istočnoeuropskom derbiju svladala Kazahstan 2-0 golovima Henrika Mhitarjana i Arasa Özbiliza u završnih 15 minuta. Rumunjska i Danska odigrale su 0-0, dok je Poljska svladala Crnu Goru u Podgorici 2-1. Poljaci su vodeći s 13 bodova, Crnogorci i Danci imaju po 7, a Rumunji i Armenci po šest.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića