Obavijesti

Sport

Komentari 77

Riječki junak opet hara ligom! Sjajni Andrijašević srušio Istru

Riječki junak opet hara ligom! Sjajni Andrijašević srušio Istru
4

Nogometaši Rijeke pobijedili su na gostovanju kod Istre i s 3-0 uzeli 'Derby della Učka'. Igrač utakmice i prvo ime susreta definitivno je bio Franko Andrijašević, koji je zabio već u 6. minuti pa dva puta asistirao

VIDEO

Rijeka je u derbiju 9. kola lakše od očekivanog savladala Istru 3-0 i skočila na treće mjesto HNL-a samo bod iza Dinama.

Igrač utakmice u Puli bio je Franko Andrijašević koji je postigao prvi i asistirao za preostala dva gola. U 6. minuti Andrijašević je pospremio u mrežu odbijenu loptu nakon što je Čondrić obranio pokušaj Puljića, da bi u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena prošao po lijevom krilu i onda poslao povratnu loptu za Lončara koji je bio precizan s ruba kaznenog prostora.

U nastavku je Andrijašević u 78. minuti proigrao i Murića kojemu nije bilo teško još jednom zatresti domaću mrežu.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 40. minuti kada su domaći ostali s igračem manje jer je zbog dva žuta kartona isključen Ivančić. Prvi je dobio u 10. minuti kada je igrao rukom i tako zaustavio udarac Lončara prema golu, a drugi zbog simuliranja u 40.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treća Rijeka sada ima 15 bodova, jedan manje od drugog Dinama, dok je Istra 1961 ostala osma s osam bodova, iza nje su Varaždin sa sedam i Inter sa šest bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića