Obavijesti

Sport

Komentari 77

Norveška je brončana! Veliki Sagosen postao najbolji ikada

Norveška je brončana! Veliki Sagosen postao najbolji ikada
6

Rukometna reprezentacija Norveške pobijedila je Sloveniju 28-20, osvojila brončanu medalju i izravno se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo 2021. Sjajni Sagosen postao je igrač s najviše golova na jednom Euru (65)

VIDEO

U susretu za treće mjesto na Europskom prvenstvu rukometaši Norveške u subotu su u stockholmskoj Tele2 Areni pobijedili Sloveniju 28-20 (12-9) te osvojili prvu medalju na europskim prvenstvima!

Pokretanje videa...

00:55

Ujedno su nastavili niz osvajanja odličja jer su na svjetskim prvenstvima bili srebrni 2017. i 2019. godine. Također, Norveška je broncom izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2021. u Egiptu.

Nepuna 24 sata nakon što su u šokantnom polufinalu nakon 20 minuta produžetaka izgubili od Hrvatske, rukometaši Norveške ipak su uspjeli pronaći snage da u borbi za broncu pobjede Slovence, a istaknuo se Magnus Joendal sa sedam pogodaka. Kristian Bjornsen zabio je pet, a Sander Sagosen i Goran Johannessen po četiri gola, dok je golman Sittrup Bergerud skupio 14 obrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U redovima Slovenije najbolji su bili Dean Bombač s pet i Borut Mačkovšek sa četiri gola.

Ipak, utakmica je prošla u znaku Sandera Sagosena. Norvežanin je prestigao Kiru Lazarova (61) i postao najbolji strijelac pojedinačnog Eura u povijesti. Ovaj turnir završio je s nevjerojatnih 65 golova.

U nedjelju je na rasporedu finale u kojem naša reprezentacija igra protiv Španjolske (16.30 sati).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović