Obavijesti

Sport

Komentari 58

Vaha: Dinamo izgleda europski, opet će napraviti velike stvari!

Vaha: Dinamo izgleda europski, opet će napraviti velike stvari!
6

Gledao sam malo utakmicu protiv Rosenborga. Dinamo doista izgleda sjajno, Dani Olmo je baš svjetska klasa, vidi se to po svakom potezu na travnjaku, rekao nam je novi izbornik Maroka

VIDEO

Nisam gledao utakmicu protiv Ferencvaroša u Budimpešti, ali uhvatio sam malo protiv Rosenborga. Dinamo mi se jako dopao, doista izgleda sjajno, rekao nam je Vahid Halilhodžić.

Prošlog je tjedna dobio novi posao. Nakon što je zbog neslaganja s predsjednikom napustio Nantes, postao je izbornik Maroka. Prvi će mu cilj biti izboriti Mundijal 2022. godine. Vaha je u Maroku već radio velike stvari, s Rajom Casablancom je 1997. godine osvojio Ligu prvaka u Africi. A njegov Dinamo je 2010. godine zamalo prezimio u Europi. Pamti se pobjeda nad Villarrealom u Maksimiru.

A Dinamo je pod Nenadom Bjelicom odigrao nekoliko takvih, blistavih europskih utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dinamo izgleda baš europski. Opet će napraviti velike stvari. Vjerujem da će obraniti ovu prednost i ući u Ligu prvaka. Bolja je momčad od Rosenborga i vjerujem da neće biti problema u Norveškoj - kaže Vaha i nastavlja:

- To je baš dobro posložena i vođena momčad. Ima tu doista nekoliko sjajnih igrača, koji će napraviti velike karijere.

Halilhodžića je oduševio Dani Olmo.

- Po svakom njegovom potezu na travnjaku se vidi da je to svjetska klasa, fantastičan igrač. Olmo je baš za velike stvari - nahvalio je Španjolca bivši trener "modrih".

Dinamo je prošle sezone bio sjajan u skupini Europske lige. Ako uđe u skupinu Lige prvaka, konkurencija će, naravno, biti puno jača, ali Vaha vjeruje kako će Zagrepčani i protiv takvih klubova biti u pravim izdanjima.

- Bit će Dinamo i u Ligi prvaka itekako dobar. Samo da prođe dalje - završio je Vaha.

Dinamo je ovog tjedna doveo Luku Ivanušeca iz Lokomotive, a ovaj je nadareni veznjak bio Halilhodžićeva želja dok je bio trener Nantesa ovoga ljeta. No predsjednik nije bio za taj transfer.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića