Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vaha: Leicester mi je ponudio posao, ja sam otkrio Mahreza

None Foto: Reuters/PIXSELL

Imam vezu s Leicesterom jer sam imao ponudu da ih preuzmem prije nekoliko godina dok su još bili u Championshipu, ali sam odbio. Mislim da je novi vlasnik trebao doći u klub, rekao je Vaha

Nogometni stručnjak iz BiH Vahid Halilhodžić kaje se što je prije nekoliko sezona odbio voditi Leicester i što je preuzeo reprezentaciju Alžira. Naime, Vaha je na stolu imao ponudu 'lisica', taman prije nego što su novi vlasnici preuzeli klub.

- Imam vezu s Leicesterom jer sam imao ponudu da ih preuzmem prije nekoliko godina dok su još bili u Championshipu, ali sam odbio. Mislim da je novi vlasnik trebao doći u klub - rekao je Vaha za portak Klix.

Bosanskohercegovački stručnjak je djelomično zaslužan za "otkriće" Riyada Mahreza, dečka kojeg je s 23 godine pozvao u alžirsku reprezentaciju iako je igrao za Leicester i bio nepoznanica nogometnoj javnosti.

- Često me u zadnje vrijeme pitaju o Mahrezu jer sam ga ja otkrio i selektirao u reprezentaciju Alžira za svjetsko prvenstvo u Brazilu iako nijednu utakmicu do tada nije igrao za reprezentaciju. Bio sam izložen strahovitim kritikama pošto je bilo čudno što sam ga izabrao. Ja sam osjetio da je on potencijal i da ima talent.

Vaha je već neko vrijeme izbornik Japana.

Komentari (12)
  • Kažem ja...mama mi je uvijek govorila da sam najljepši i najpametniji...

    24. 4. 2016,   18:15
  • Kažem ja da je bolje po Leicester da ih je odbio...Jer danas možda nebi bili to što jesu,tu gdje jesu...

    24. 4. 2016,   17:22
  • dosadan si , cudi me pa te real i barca nisu zvali takvog slatkog

    24. 4. 2016,   20:20