Obavijesti

Sport

Komentari 28

Vaha: Nitko tu ne ide zubaru, a zbog karijesa ima puno ozljeda

Vaha: Nitko tu ne ide zubaru, a zbog karijesa ima puno ozljeda
1

Carlos i Beqiraj imaju problema sa žuljevima, ali ovdje nitko ne ide kod pedikera. To kao da nisu njihove noge, neki nemaju ni prave kopačke, otkrio je Vaha Halilhodžić

VIDEO

Trener Dinama prije puta u Međugorje nije znao koliko će igrača povesti.

- Svi žele sa mnom na pripreme, ali vidjet ćemo tko će ostati, a tko otići. Ne bih o imenima, jer se samo stvaraju nepotrebne polemike - kazao je za početak Vaha. 

Kasnije smo doznali da se radi o Dodi koji se vraća u Lokomotivu, ali se došao oprostiti sa suigračima u autobusu.

Posljednih dana šuška se da Arijan Ademi odlazi u Lokomotivu na posudbu. No Vaha i opet odgovara na svoj diplomatski način.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dolaskom Brezovca nastala je velika konkurencija. Ima nekih kombinacija, ali ne želim objašnjavati sve glasine - kaže Vahid Halilhodžić koji po prvi puta s 'modrima' odlazi na pripreme. 

Arijan Ademi isto kaže kako ne zna o čemu svi pričaju. 

- Ja ne znam ništa o tome, nije ni nitko ništa rekao, moje je da se treneru Halilhodžiću nametnem kvalitetnim radom - kazao je Ademi.

Temeljito ih želi pripremiti za ostatak sezone, pa radi svakojake testove, pa i medicinske. 

- Ovdje se nisu nikad pregledavali zubi, a kad sam vidio rezultate, aaaa... Ali neću sada od toga raditi skandal - kaže Vaha i dodaje:

Neki nemaju ni prave kopačke, a moram im govoriti i da idu zubaru, keže Vaha

- Carlos i Beqiraj imaju problema sa žuljevima, ali ovdje nitko ne ide kod pedikera. To kao da nisu njihove noge, neki nemaju ni prave kopačke, a moraš im onda to reći. Ne znam jel im se to prije uopće govorilo. Trebam svakome reći da ode pregledati zube, jer ima jako puno ozljeda zbog tog karijesa.

Neki Mourinha iz Jablanice nazivaju diktatorom, na što će on reći da to nema nikakve veze s istinom. 

- Nisam ja diktator, nemam bič, već cijenim i poštujem svoje igrače. To me vrijeđa. Diktatori pljačkaju i ubijaju, a neke sam čak i upoznao.

Primjetio je malo masnoće kod nekih igrača.

- Sve ćemo to riješiti.

U Hercegovini u Gabeli odigrat će pripremni turnir. Prvu utakmicu Dinamo igra protiv GOŠK-a, pa protiv Splita i Širokog. 

- Tu je najveća opasnost od ozljede. Svi će biti motivirani protiv Dinama, zato ću inzistirati na sportskoj igri. U takvim utakmicama zna biti gužvi i ružnih incidenata. Ako to vidim, stopirat ću sve, ne želim ozljede.

Nema šanse da jedu prstace, mogu to samo kao turisti

Do sada su na pripremama nogometaši Dinama uživali u prstacima. No čini se da je tome došao kraj.

- Nema šanse, ovaj put ih nećemo jesti, ni igrači ni ljudi iz delegacije. Ja uvijek jedem isto što i igrači. Ako netko iz delegacije želi jesti prstace, može se vratiti u Zagreb, pa nek se u Međugorje privatno vrati jesti prstace - jasan je Vaha, te dodaje:

 - Nisam zbog toga nikakav diktator. I ja bih volio jesti prstace i popiti čašu vina, ali to je previše opasno. Preveliki je to rizik, ako nisu svježi mogu nam pokvariti cijele pripreme. 

Moralesa je da bude na vrhunskoj razini prošle sezone spriječio potres u Čileu iz kojega su njegovi roditelji jedva izvukli živu glavu. No, ove godine zamah bi mogao dobiti nakon rođenja sina 17.12. Mali Emiliano još se nalazi s majkom u Čileu. 

- Smiješak mi ne silazi s lica - kazao je novopečeni otac.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu