Obavijesti

Sport

Komentari 42

Vaha: Opet zovu klubovi sa svih strana, imam tri ponude

Trabzonspor je na pragu prolaska skupine Europske lige, ali to im nije dovoljno, rekao je Halilhodžić koji će iz Turske otići s otpremninom od čak 1,6 milijuna eura

VIDEO

U subotu navečer bivši je trener Dinama nakon mnogo nagađanja dogovorio sporazumni raskid ugovora s Trabzonsporom. Turski mediji pišu kako će Vahid Halilhodžić iz Turske otići s otpremninom od čak 1,6 milijuna eura.

- Još sam u Turskoj. Imam još jedan, završni sastanak s predsjednikom Trabzonspora. Jednostavno, dalje nije išlo. Želio sam odmah u prvoj sezoni napraviti velike stvari, a uprava kluba to je planirala u idućim sezonama. Očito me nisu bili spremni pratiti u ovom trenutku - javio nam se jučer Vaha.

Trabzonspor je u prvenstvu imao previše remija, igrao je ispod svih očekivanja, ali zato je u Europskoj ligi sve išlo jako dobro.

- Trabzonspor je na pragu prolaska skupine. Pa što bi neki klubovi dali da mogu igrati proljeće u Europi - zapitao se Halilhodžić i nastavio:

- Već imam tri ponude. Zovu sa svih strana, i iz Liga petice, kao i neke reprezentacije. Ali prvo se moram dobro odmoriti i malo biti s obitelji.

Nije Vaha gledao utakmicu Dinamo - Red Bull Salzburg, ali jako ga čude toliko loši rezultati njegova bivšega kluba u Europskoj ligi.

- Zoran mora znati da je teže biti trener. I meni je rekao da je ovo najjača momčad u zadnjih deset godina, očekivao sam da će takav Dinamo igrati bolje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka