Obavijesti

Sport

Komentari 13

Vaha: Po kombinatorici je Villarreal odmah iza Barce

Vaha: Po kombinatorici je Villarreal odmah iza Barce
1

"Ako ćemo igrati kao 15 minuta nastavka u Splitu, primit ćemo četiri gola. Hej, to je Villarreal, ekipa koja je po kombinatorici odmah iza Barcelone "

VIDEO

Ako ne vjerujemo u pobjedu, onda nam je bolje i ne izlaziti na teren, pričao je Vaha šetajući Čatežom, gdje je odveo momčad uoči Villarreala. Zna za crnu statistiku Dinama, da im je svaka ozbiljna momčad uzela 'mjeru', da su u Europskoj ligi na Maksimiru posljednji put pobijedili prije dvije godine...
- Ako ćemo igrati kao 15 minuta drugog dijela u Splitu, primit ćemo, ne jedan, nego četiri gola. Hej, pa to je Villarreal, momčad koja je po kombinatorici odmah iza Barcelone – kaže Vaha.
A za kombinatoriku u Dinamu zadužen je Sammir. Brazilac igra kao nikad prije. Hvale ga svi, od trenera, suigrača pa do navijača.
- Izvstan igrač i čovjek. Evo, reći ću vam, njega i Badelja odredio sam kao zamjenike kapetana. Sammir, po meni, odavno ima mjesta u hrvatskoj reprezentaciji. Ali, igrače bira izbornik – rekao je Vaha. Villarreal je Brazilcu pravi ispit, snažni Španjolci pokazat će koliko mu je stvarna vrijednost. Tribine su na njegovoj strani, zvižduke je odavno zamijenio pljesak. Bude li pravi, kako kaže Vaha, mogla bi to biti Dinamova večer. Večer velikog uspjeha i rušenja crne statistike.
- Daj Bože, mora se i nama otvoriti – kaže Sammir.
Bio bi to veliki uspjeh u, kako je netko rekao, Maksammiru...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića