Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vaha: Salu nikako ne možemo prežaliti, to je baš veliki šok...

Vaha: Salu nikako ne možemo prežaliti, to je baš veliki šok...
1

Vahid Halilhodžić je u Nantes doveo 23-godišnjeg Riječanina. Legendarni Vaha vjeruje kako bi Antonio Mance mogao napraviti velike stvari u ovih šest mjeseci u Nantesu, a došao je na posudbu iz Trenčina...

VIDEO

U posljednjim satima zimskog prijelaznog roka, Riječanin Antonio Mance, postao je novi igrač Nantesa. Stigao je 23-godišnjak na posudbu do kraja sezone iz Trenčina.

Ponikao je Mance u Orijentu, kasnije je igrao za Pomorac i Istru 1961, da bi otišao u Domžale. Tamo je igrao jako dobro i završio je u Trenčinu. Mnoge je iznenadilo što ga je Nantes doveo. On je praktički zamjena za tragično nestalog Emiliana Salu, koji je prije avionske nesreće potpisao za Cardiff City.

- Htio sam Mancea - javio nam se iz autobusa, koji je igrače Nantesa vozio na današnju utakmicu kupa protiv Ententea - trener "kanarinaca" legendarni Vahid Halilhodžić.

- On mi je jako zanimljiv igrač, ima neke jako dobre karakteristike. On bi mogao biti veliko pojačanje za nas. Ako se pokaže, onda bismo na kraju sezone mogli i otkupiti njegov ugovor. Nadam se da ćemo pogoditi s njim - kaže Vaha.

Hrvat je, dakle, postao pojačanje Nantesa u kojemu ne mogu prežaliti Argentinca Salu.

- Nikako ga ne možemo prežaliti, ne možemo se oporaviti od tog šoka. Pa on je divan čovjek. Došao se oprostiti u klub s nama baš na dan nesreće - rekao je emotivno Vaha i nastavio:

- Bilo mu je žao što odlazi iz Nantesa, što više neće surađivati sa mnom. Sjajan igrač. Kakav je to samo bio šok za nas u klubu.

Ligue 1 - FC Nantes v AS Saint-Etienne

Vaha je i zaplakao na prvoj domaćoj utakmici Nantesa.

- Da, baš me to sve jako pogodilo - kaže Halilhodžić.

Kao bivši trener Dinama i PSG-a, posebno prati nastupe svojih klubova u europskim natjecanjima.

- Ne znam, nisam baš siguran da će PSG ove sezone otići do kraja u Europi, da će uzeti Ligu prvaka. Pitanje je hoće li proći i Manchester United. Pa United izgleda sve bolje, a PSG će biti bez Neymara. Brazilac je u ovom trenutku možda i najbolji igrač na svijetu i bez njega će PSG teško proći dalje - rekao je Vaha i komentirao utakmice Viktorije Plzen i Dinama.

Ligue 1 - FC Nantes v AS Saint-Etienne

- Dinamo je ove sezone napravio veliki iskorak u Europi. Naravno da ima dobre šanse da ode korak, a možda i dva dalje u Europskoj ligi. Bilo bi mi to jako drago, momčad je baš dobro posložena - rekao je Vaha.

Zoran Mamić, Vahin veliki prijatelj je Al Ain zamijenio Al Hilalom.

- Zoran baš radi velike stvari u Aziji. Odličan je trener, sve se više diže na toj trenerskoj ljestvici. Imao je dobrog učitelja, mene, zato je tako dobar - nasmijao se Vaha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica