Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vahi je prekipjelo: Odlazi iz Nantesa i preuzima Maroko?

None Foto: Toru Hanai/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama, pričao je Vaha prije nekoliko mjeseci...

Epizoda Vahida Halilhodžića u Francuskoj bi uskoro mogla završiti. Bivši trener Dinama preuzeo je Nantes u listopadu prošle godine kada su visjeli na rubu ljestvice i uspio ih je podignuti do 13. pozicije. Sve je bilo divno i krasno, ali onda su čelnici opasno razljutili Vahu. 

On je zatražio od čelnika da mu pojačaju momčad, a ne da dovode igrače na svoju ruku i bez njegova znanja, što je prije i bio slučaj.

-  Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama. Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo tako mi to rekli. Zove se Antonio Mance, tako su rekli. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim odlučivati o transferima - zagrmio je nedavno Vaha i poslao čelnicima kluba poruku.

Čini se da Nantes nije ispunio njegove želje i uskoro bi mogao napustiti klub. Francuski mediji pišu kako bi službena potvrda trebala stići u petak kada će se Vaha zahvaliti Nantesu na suradnji.

Iako je i dalje trener 'kanarinaca', Halilhodžić je navodno već i pronašao novi posao, a riječ je o poziciji izbornika u reprezentaciji Maroka. Francuz Herve Renard napustio je tu funkciju nakon loše predstave Maroka na Afričkom kupu nacija, a upravo bi Vaha trebao biti njegov nasljednik.

Komentari (21)
  • Tip je očito teška osoba čim gužva gdje god dođe i odlazi sa nekim prijetnjama,uvjetima,sudski ganja bivše. Ako se sjećam Alžir,Japan sad Nantes... i svugdje ista priča svi krivi osim njega.

    31. 7. 2019,   13:08
  • Baska kita 😂

    31. 7. 2019,   12:05
  • Tako se to radi nije neki trener sad spešl.al ova mu je na mjestu! Ako hoces da ucinim nesto stvori mi jaku momcad

    31. 7. 2019,   12:00