Obavijesti

Sport

Komentari 49

Vahid Halilhodžić: PSG može otići do kraja i osvojiti naslov

Vahid Halilhodžić: PSG može otići do kraja i osvojiti naslov
7

Dominirali su protiv Chelseaja s igračem manje, imaju sve potrebno za naslov europskog prvaka, kaže Halilhodžić koji je presretan što je 'njegov' PSG prošao

VIDEO

Chelsea me neugodno iznenadio. Previše su kalkulirali i to im se na kraju osvetilo, javio nam se jučer Vahid Halilhodžić, koji je PSG vodio u Ligi prvaka 2004. godine.

Vaha je taman pakirao stvari za Japan. Jučer je odletio u “zemlju izlazećeg Sunca” i službeno je potvrđen kao novi japanski izbornik. Sretan je zbog Parižana, a i sam je protiv velikog Josea Mourinha ostao neporažen na Stamford Bridgeu u Ligi prvaka.

REUTERS/PIXSELL

- PSG me oduševio. Uživao sam u njihovoj igri. Dominirali su protiv Chelseaja i s igračem manje kontrolirali su igru. Bili su moćni i drski, a bez toga se ne može eliminirati tako velik protivnik - rekao nam je Vahid Halilhodžić.

Za prolazak su zabili brazilski stoperi, David Luiz i Thiago Silva, ali bivši trener Dinama tvrdi:

- Cijela momčad je bila sjajna. Pa Parižani nisu imali slabu kariku. Pitam se što bi tek bilo da je Zlatan Ibrahimović ostao u igri. Nepravedno je isključen, na kraju je pravda pobijedila. Ne mogu vjerovati da je Chelsea bio tako pasivan s igračem više.

Prije dvije godine PSG je ispao u četvrtfinalu. U toj je fazi natjecanja ispao i prošle godine. Koji je domet Ibrahimovića i društva ove sezone?

- Finale, naslov europskog prvaka. Ovaj PSG može otići do kraja. Imaju sve što je potrebno za naslov europskog prvaka - uvjerava Vaha i nastavlja s hvalospjevima na račun Parižana:

- Samo se Bayern i Barca sad mogu nositi s njima. Ni Real to ne može, njih bi izbacili.

Jose Mourinho od Uefe traži da Zlatanu dopusti da igra u četvrtfinalu. I sam je svjestan da je Ibra prestrogo isključen. A njegovi će golovi itetako trebati francuskom prvaku u završnici sezone. PSG je još u igri za sva četiri trofeja, a pazite sad kakav ih travanj čeka - 5. travnja igra derbi u gostima kod Marseillea, tri dana poslije polufinale Kupa protiv St. Etiennea, 11. travnja finale Liga kupa protiv Bastije, a onda Parižanima slijede četvrtfinala Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani