Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Valentino Rossi zadobio otvoreni prijelom noge...

None Foto: Reuters 8

Najbolji motociklist današnjice doživio je težak padu na treningu u Mugellu. Zadobio je dvostruki prijelom desne noge, a izbivat će dva mjeseca

Valentino Rossi pri teškom padu na treningu u Mugellu slomio je obje potkoljenične kosti desne noge. Najbolji motociklist današnjice i aktualni svjetski prvak (31) nezgodno je pao sa svoje Yamahe na drugom slobodnom treningu Velike nagrade Italije. Sasvim sigurno je da Rossi pred svojom publikom neće voziti kao ni na predstojećih šest utrka jer će sa staza izbivati dva mjeseca. Bolnim izrazom lica dao je do znanja da se radi o teškoj ozljedi nakon čega su mu u pomoć priskočili liječnici koji su mu imobilizirali slomljenu nogu. U lokalnoj bolnici utvrdili su lom fibule i tibije desne noge te ga čeka hitna operacija. Makar se radilo o otvorenom prijelomu, živci potkoljenice nisu stradali. Do nesretnog pada 15 minuta prije kraja treninga Rossi je imao treće vrijeme.

Komentari (8)
  • ma snimka je za 10 sve smo vidjeli

    5. 6. 2010,   12:11
  • steta... brz oporavak zelim! a onaj tko je pisao clanak, samo mala napomena, nisu fibula i tibula nego su TIBIA I FIBULA!!

    5. 6. 2010,   12:11
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    5. 6. 2010,   12:11