Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Valter Matošević: Mi norveške golmane moramo bombardirati

None Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Bivši golman hrvatske rukometne reprezentacije zadovoljan je formom hrvatskih čuvara mreže. Uvjerevao je i prije prvenstva da su Mirko i Venio u izvrsnoj formi

Rutinski smo matirali Slovence, i kada su dizali glas, imali smo apsolutnu kontrolu situacije. Jednostavno nismo mogli izgubiti, otkrio je svoj pogled na utakmicu protiv Slovenije u kolumni za portal igralište.hr Valter Matošević

Legendarni hrvatski golman itekako zna o čemu govori s obzirom da je desetak godina bio član rukometne reprezentacije i s većinom ovih igrača dijelio je svlačionicu. Pričao je i s izbornikom Golužom nakon utakmice s Islandom. Slavko mu se požalio na loše uvjete pred utakmicu te na hladnu dvoranu. Pohvalio je i hrvatskog golmana Mirka Alilovića te dodao kako je i prije EP-a govorio da su Venio i Mirko u izvrsnoj formi.

- Obrana nam još nije homogena. Nema dogovora i očito je da se još uštimavaju - pokudio je zasad najslabiji dio naše igre Matošević, a onda upozorio na Norvešku:

- Brzina je jedan od njihovih aduta, valja se čuvati šuteva 's poda', a golmane im treba bombardirati da se ne razbrane.

Cijelu kolumnu pročitajte na igralište.hr.

Komentiraj, znaš da želiš!