Obavijesti

Sport

Komentari 17

VanZant izvukla polugu na ruci Rachael Ostovich pa zaplakala

VanZant izvukla polugu na ruci Rachael Ostovich pa zaplakala
5

UFC u Brooklynu bio je prvi na novoj TV platformi ESPN-u. VanZant je pobijedila Ostovich polugom u drugoj rundi. U glavnoj borbi večeri Cejudo je za 32 sekunde nokautirao Dillashawa za pojas u muha kategoriji

VIDEO

Paige VanZant (24) pobijedila je Rachael Ostovich (27) na UFC Fight Night 143 u Brooklynu. Slavila je VanZant polugom na ruci u drugoj rundi i to joj je osma pobjeda u UFC-u, a ima i četiri poraza. Ostovich je to peti poraz, ima četiri pobjede.

MMA: UFC Fight Night-Brooklyn-VanZant vs Ostovich

VanZant se veći dio borbe branila, udarala je kontru i čekala na pogrešku tri godine starije, ali i dosta neiskusnije borkinje. Ostovich je uspjela nekoliko puta srušiti VanZant u prvoj i na početku druge runde, ali koštala ju je samo jedna pogreška. VanZant je iskoristila trenutak nepažnje, uzela je polugu i Ostovich je morala tapkati.

MMA: UFC Fight Night-Brooklyn-VanZant vs Ostovich

Bila je to posebna borba za Rachael Ostovich, koju je prije dva mjeseca divljački pretukao suprug od kojeg se spašavala skokom s balkona. Arnold Berdon, također borac, imao je zabranu prilaska zbog ranijih prijava za obiteljsko nasilje.

Rachael je slomio jagodičnu kost, nesretna borkinja iskašljavala je krv i završila je u bolnici, a divljak u pritvoru i čeka suđenje. Iako je isprva borba protiv VanZant bila otkazana, Rachael je inzistirala da se želi boriti i vraćena je u program.

- U to vrijeme ležala sam u bolnici i razmišljala kako je to moja borba i kako je moram odraditi. Slomilo me kad sam saznala da su me povukli s eventa. Moj otac je to odlučio i to je tada bila jedina prava odluka. Ali trebala sam tu borbu. Imala sam svaki mogući razlog da odustanem, ali nisam htjela odustati. Ovdje sam i već je to pobjeda - rekla je Rachael uoči borbe protiv Paige VanZant.

MMA: UFC Fight Night-Brooklyn-VanZant vs Ostovich MMA: UFC Fight Night-Brooklyn-VanZant vs Ostovich

Cejudo nakon 32 sekunde nokautirao Dillashawa

U glavnoj borbi večeri u Brooklynu, Henry Cejudo pobijedio je TJ Dillashawa nokautom nakon samo 32 sekunde i obranio pojas muha kategorije (od 53 do 57 kilograma).

Prvak je dobio i novi pojas od čistog zlata.

Novo vrijeme, novi pojas: TJ ili Cejudo prvi će uzeti čisto zlato
Novo vrijeme, novi pojas: TJ ili Cejudo prvi će uzeti čisto zlato

UFC u Brooklynu bio je prvi event na novoj TV platformi ESPN-u.

UFC se okrenuo novim trendovima kada je u svibnju 2018. godine s ESPN-om potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 1,5 milijardi dolara. Bio je to najunosniji ugovor u UFC povijesti, kojim je počeo proces dopiranja do šire publike.

Novost je da prvaci više ne dobivaju pojaseve pri svakoj borbi za titulu. Kad osvoji pojas, prvak ga dobiva u vlasništvo, na njemu je njegovo ime i kategorija i on se može nadograđivati. Dillashaw je prvi imao čast dobiti novi UFC pojas.

Cejudo je sad na četiri pobjede u nizu, zadnji put je izgubio prije tri godine, od Josepha Benavideza. Uslijedio je niz od tri pobjede od kojih je najimpresivnija ona prije ove borbe protiv Dillashawa, kad je šokirao dotad nezaustavljivog Demetriousa Johnsona, za kojeg se mislilo da nikad neće izgubiti. Ovo je bila i ukupno 14. pobjeda za Cejuda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba