Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

VAR čak i na treningu Dinama, Olmove muke zbog - rukometa

None Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Lijepo vrijeme u Beleku odmah je podiglo igrače koji su na jučerašnjim treninzima išli kao rakete. Među novinarima je palo i prvo kupanje, a Olmo je 'pretrpio' poraz u rukometu...

Osmi dan u Beleku bio nam je i prvi bez ijedne kapi kiše. Konačno je stiglo ono ugodno vrijeme, sve je odmah i u Turskoj puno ljepše. To su osjetili i igrači Dinama koji su na jučerašnja dva treninga išli kao rakete. Nogometaši Nenada Bjelice oba su treninga odradili izuzetno visokim intenzitetom, ujutro je na 'meniju' bio kružni trening u kojem su plavi nizali kilometre, popodne su se igrale 'tri boje' na dva velika gola, išlo se žestoko, bilo je tu i prilično ozbiljnih startova. A na kraju je presudio - VAR!

Naravno, ne onaj pravi, ali se i tu gledaju video-snimke. Igrali su plavi, zeleni i crveni, a jedan, u tim trenucima važan, gol postignut je nakon sumnjive situacije. Plavi su tvrdili kako je tu bilo zaleđe (Moharramija), crveni mislili kako je gol bio regularan, a kako Dinamov stručni stožer snima svaki trening krenulo se pregledavati i video-snimku. Na kraju je Bjelica priznao taj pogodak, crveni su krenuli s velikim slavljem.

Sunčan dan donio je u Belek sjajno raspoloženje, ali i - prvo kupanje. Za sada samo u hotelskom bazenu, za to se odlučio jedan hrvatski fotoreporter. Novinari tiskovnih medija i dalje čekaju malo toplije dane. Također, u vanjskom bazenu još se nisu kupali niti igrači. Jučer nije bilo ni velikog vjetra koji je danima 'udarao' po Beleku, čak i uništio nekolicinu ovdašnjih reklama za hotele.


Snažan vjetar proteklih dana potrgao je i neke reklame po Beleku

Tijekom večeri na rasporedu je bio rukomet, a igrači su uz laptope (ovdje nije bilo televizijskog prijenosa) po hotelskim sobama pratili dvoboj Hrvatske i Španjolske. Tako nismo uspjeli vidjeti s kakvim entuzijazmom igrači Dinama prate hrvatske rukometaše, ali niti kako za 'svoje' navija Dani Olmo. Ipak, poslije utakmice bilo je međusobne zafrkancije, neki igrači Dinama malo su zbog velike pobjede Hrvatske (ali i poraza Španjolaca) provocirali Olma, ali na kraju mu od srca poželjeli da se ove dvije reprezentacije opet nađu u velikom finalu.

Komentari (3)
  • Ajmo Dinamo.. Jedva cekam veljacu...novi stadion i onda uzivancija..

    18. 1. 2019,   14:48
  • Beskorisne vijesti

    18. 1. 2019,   13:42