Obavijesti

Sport

Komentari 23

Sammir se ozlijedio, Varaždinu nije priznat gol pa ostao zadnji

Sammir se ozlijedio, Varaždinu nije priznat gol pa ostao zadnji
1

Izabranici Luke Bonačića nisu uspjeli doći do žarko željenih bodova na Kranjčevićevoj. U posljednjoj utakmici 14. kola izgubili su od Lokomotive s 2-1 (1-1) te tako ponovno završili na dnu prvenstvene ljestvice

VIDEO

Gosti iz Varaždina stigli su na Kranjčevićevoj u nadi kako će moći slomiti Lokomotivu, ali Bonačićeve trupe vraćaju se kući pognute glave. Doduše, ne radi igre jer su pružili solidan otpor domaćinu, ali rezultat na kraju ne može zadovoljiti momčad kojoj će svaki osvojeni bod biti vrijedan za ostanak u ligi. Lokosi su slavili 2-1(1-1) golovima Tucija i Tolića, dok je za goste zabio Glavina.

Zagreb: Lokomotiva i Varazdin sastali se u 14. kolu HT Prve lige

Po prohladnom vremenu za početak radnog tjedna okupljeni su gledatelji mogli uživati u utakmici s malo prekršaja, ali s dobrim prilikama. Tako je već u prvih 10 minuta Lokomotiva promašila dvije izgledne šanse. Prvo je Uzuni nogom tukao kraj gola, da bi nekoliko minuta kasnije i Tolić, koji je bio najviši u skoku, promašio gol.

No, izabranici Gorana Tomića zabili su u 17. minuti nakon što je Đurasek nepotrebno faulirao Tolića u šesnaestercu, a on je zatim i hladno poentirao iz penala. Gosti su nešto pokušavali, ali dominantniji su bili lokosi koji nisu uspjeli okruniti terensku inicijativu, već je odličan bljesak Glavine spasio goste na odmoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Lokomotiva i Varazdin sastali se u 14. kolu HT Prve lige

Uzela je varaždinska 'osmica' loptu na tridesetak metara od gola, snažno i precizno potegnula u donji lijevi kut, a golman Grbić tu nije mogao ništa. Valja istaknuti kako je u tim trenutcima igru napustio Sammir zbog ozljede, a na odmor se otišlo s 1-1.

U nastavku opet bolji domaći, a dvojica golmana istaknula su se u nastavku. No, do prednosti su u 57. minuti stigli domaći. Uzuni se na lijevoj strani dobro probio i ubacio prema Tuciju koji glavom odlično pogađa za vodstvo domaćih. Pobjedu na kraju mogu zahvaliti i Ivi Grbiću koji je nekoliko minuta kasnije obranio 'mrtvac' Benku ili Glavini jer je neko od spomenutog dvojca zakačio loptu nakon što su se spetljali na petercu, a golman 'lokosa' refleksno je spasio gol kao na rukometu.

Zagreb: Lokomotiva i Varazdin sastali se u 14. kolu HT Prve lige

Analiza će pokazati je li lopta prešla crtu ili nije, ali gol nije dosuđen. Ubacio je Bonačić Mehdikanija, Glavicu i Vuka, ali to mu nije pomoglo. Na kraju ga je Nevistić bravurama spašavao od većeg poraza, a Lokomotiva je uzela vrijedna tri boda.

Bilo kako bilo, nakon remija Slavena i Istre (0-0), Varaždin je ponovno na dnu ligaške ljestvice. Morat će dobro razmisliti Varaždinci što im je 'na kocki' u sljedećem susretu kad im u goste dolazi Slaven Belupo, pa bi to bila idealna pobjeda za nastavak lova na ostanak u HNL-u. Dok s druge strane, lokosi sigurno plove sredinom tablice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi