Obavijesti

Sport

Komentari 70

Istra s igračem manje uspjela izboriti ostanak u Prvoj HNL

Istra s igračem manje uspjela izboriti ostanak u Prvoj HNL
8

Nogometaši Istre 1961 uspjeli su ostati u HNL-u unatoč porazu 1-0. U sjajnoj utakmici koja se igrala u Varaždinu, domaćini su poveli i imali pola sata igrača više. No ostali su na kraju kratki za jedan gol...

VIDEO

Istra 1961 je uspjela ostati u Prvoj HNL jer je u dvije utakmice bila bolja od drugoplasiranog sastava Druge lige Varaždina s ukupnih 3-2. Nogometaši Varaždina zaista su sjajnu igru pružili u obje utakmice protiv Istre, no na kraju im je falilo malo sreće i koncentracije u završnicama da se uspiju plasirati u Prvu ligu.

Cijelu utakmicu su danas napadali domaćini, pucali sa svih strana, no jednostavno je golman gostiju Marijan Ćorić bio nepremostiva prepreka za njih. Utakmica je završila pobjedom domaćina 1-0, no to nije bilo dovoljno za prolazak Varaždinaca, koje je s tribina bodrilo 5000 ljudi.

Od početka je momčad iz baroknog grada preuzela inicijativu i bacila sve karte u napad. U prvom poluvremenu domaćini su triput tražili penal, no svaki put je sudac Duje Strukan odmahnuo rukom.

Nakon velikog broja pokušaja, u 55. minuti Varaždin je napokon zabio. Preciznu akciju Varaždinaca okončao je efektno Domagoj Drožđek, koji je bio strijelac i u prvoj utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 64. minuti Puljani su ostali bez isključenoga Zgrablića koji je zaradio drugi žuti karton, a potom je uslijedila prava opsada gola Istre 1961 koju je spašavao junak susreta vratar Ćorić i uspio svoju momčad, nakon turbulentne sezone, ostaviti u Prvoj ligi.

Iz Prve HNL je ispala vinkovačka Cibalia, a ušao je prvak Druge HNL Gorica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića