Obavijesti

Sport

Komentari 83

Dijamant Murić opet je zasjao: Rijeka dobila nemoćni Varaždin

Dijamant Murić opet je zasjao: Rijeka dobila nemoćni Varaždin
3

Nakon pobjeda Osijeka i Dinama, isto su napravili i nogometaši Rijeke koji su u prvom kolu nove HNL sezone bili bolji od Varaždina 2-1. Briljirao je Robert Murić s dva sjajna gola, a jedan je za goste zabio Kolarić...

VIDEO

Leo Messi ili Robert Murić? To smo se zapitali nekoliko puta tijekom utakmice Rijeke i Varaždina. Kako je samo igrao taj dijamant. Prvo je prošao u stilu Messija šest igrača i zabio gol, a kad smo mislili da ne može bolje, opet je ovaj biser izvukao magiju iz svog šešira. Rijeka je dobila slobodnjak kao stvoren za ljevaka, a naravno da je loptu uzeo Robert. Namjestio se i sjajno pogodio golmanov kut, a da nismo ni vidjeli loptu. 

Pokretanje videa...

Bišćan 01:13

Rijeka je s lakoćom došla do pobjede protiv Varaždina s 2-1. Iako se rezultatski čini drugačije, domaćini su mogli i uvjerljivije slaviti, no nije bilo sreće. 

Već u 7. minuti Robert Murić je razveselio brojne navijače Rijeke koji su odlučili pogledati domaći debi momčadi Igora Bišćana. Riječki Varaždinac Murić ispremiješao je šestoricu obrambenih igrača Varaždina, prevario i vratara te lakoćom pogodio mrežu za svoj prvi ovosezonski pogodak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo 15 minuta poslije pljesak je na drugoj strani zaslužio Matija Kolarić koji se lažnjakom oslobodio trojice Rijekinih igrača te preciznim i snažnim udarcem sa 20-ak metara u gornji desni kut svladao domaćeg vratara Andreja Prskala.

Riječanima je trebalo 12 minuta igre u drugom poluvremenu da dođu do novog pogotka. Situacija je bila drugačija, ali strijelac isti. Slobodan udarac sa 22 metra po sredini izveo je Robert Murić. Lijevom nogom je pogodio lijevi kut, a vratar Ivan Nevistić ostao je skamenjen. Ispostavilo se da je to bio i pobjednički pogodak za konačnih 2-1.

- Nisam zadovoljan u kakvom je Murić fizičkom stanju. Morat ću odvojiti posebno vrijeme za to. Kada je spreman, Murić je igrač koji čini razliku i kojeg je užitak gledati, ali za to se moramo pobrinuti mi u stožeru, ali i prvenstveno on sam - pričao je Igor Bišćan prije tjedan dana za svog igrača, a onda je on i takav nespreman zabio dva nevjerojatna gola i pokazao da je biti prvo ime Rijeke ove sezone.

Dobro poznato lice imali smo priliku vidjeti na klupi Varaždina, a to je dr. Boris Nemec. On je donedavno bio službeni liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, no povukao se i rekao kako će se posvetiti svojoj klinici, ali u međuvremenu je dobio poziv Varaždina i postao je glavni liječnik kluba. 

Rijeka je na trenutačnoj ljestvici treća s tri boda, koliko imaju vodeći Dinamo i drugoplasirani Osijek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka