Obavijesti

Sport

Komentari 32

Varaždin zaustavio Ivanušeca i društvo, ali još je bez pobjede

Varaždin zaustavio Ivanušeca i društvo, ali još je bez pobjede
8

Varaždin i Lokomotiva remizirali su 1-1 u prvoj subotnjoj utakmici petog kola HNL-a na Gradskom stadionu Anđelka Herjavca. Glavica je domaćinima donio vodstvo, a izjednačio je Uzuni

VIDEO

Nakon remija kod Intera u Zaprešiću, nogometaši Varaždina nastavili su niz bez poraza, no nisu uspjeli stići do prve prvenstvene pobjede. U petom kolu 1. HNL protiv Lokomotive odigrali su 1-1 pred 2230 gledatelja. 

Bila je ujedno i druga domaća utakmica momčadi Borimira Perkovića i stigla je zahuktala Lokomotiva, predvođena bivšim nogometašem Varaždina Lukom Ivanušecom.

U prvom poluvremenu Varaždinci su dobro markirali Ivanušeca, ne davši mu previše prostora da se razmaše. Varaždinska obrana u prvom dijelu je bila vrlo kompaktna. Stoperi Marko Stolnik i debitant Vladan Adžić bili su odlični u obrambenom skoku i osvojili su gotovo sve prve lopte. Imali su i dobru podršku Nikole Tkalčića, koji je također debitirao u varaždinskom dresu, i Daniela Štefulja na bočnim pozicijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U sredini terena vižljasti veznjaci Težak, Đurasek i Kolarić dobivali su bitku s Lokomotivinim Petrakom, Cokajem i Ivanušecom.

Tako su Varaždinci bili opasni po gostujuća vratara i pokušali su s udarcima s dvadesetak metara. Udarce Matije Kolarića i Ivana Posavca lako je ukrotio Lokomotivin vratar Ivo Grbić.

Pritisak varaždinskih nogometaša isplatio se u 43. minuti. Nakon ne baš tako bajnog ubačaja Posavca na 16 metara loptu je primirio Dejan Glavica i matirao gostujućeg vratara.

U drugom dijelu Lokomotiva je krenula bolje. Pravi nerad na lijevoj varaždinskoj strani pravio je Lirim Kastrati. Varaždinci nisu dugo izdržali i izjednačenje lokosa stiglo je je 56. minuti. Ispred domaćih stopera ubacio se Myrto Uzuni, koji u igru ušao u 46. minuti, i glavom loptu zakucao u domaću mrežu.

U nastavku varaždinski trener Perković uveo je Darija Jerteca i stavio ga na poziciju ofenzivnog veznog. Jertec je radio mnogo problema Lokomotivi, no Varaždinci nisu uspjeli zabiti za pobjedu. Momčad s Kajzerice na kraju s velikim bodom odlazi iz baroknoga grada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića