Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Varaždinci na izletu u Andori odrađuju posao za 2. pretkolo

None Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

U prvoj utakmici prvog pretkola Europske lige nogometaši Varaždina su uvjerljvo slavili protiv andorskog Lusitanosa sa 5-1. Danas u 19 sati igraju uzvratnu utakmicu

Varaždin danas u 19 sati igra uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europske lige protiv Lusitanosa u Andori. Igrači Samira Toplaka uvjerljivo su slavili u prvoj utakmici u Varaždinu 5-1. Uzvratna utakmica trebala bi biti samo formalnost, no trener upozorava:

- Nema opuštanja.

Varaždinci su imali sreće sa ždrijebom, dobili su daleko najslabijeg protivnika s kojim ne bi smjeli imati problema niti u uzvratnoj utakmici. U prvoj su utakmici četvrtoplasiranom sastavu andorske lige zabili peticu i praktički osigurali prolaz u drugo pretkolo. Nagrada za to je 90.000 eura od Uefe. S obzirom na tešku financijsku situaciju u klubu to će Varaždincima itekako dobro doći.

Komentari (5)
  • i naravno toga opet nema na nasem bijednom hrt-u 2...andorce ce sad sigurno proc, samo mi nije drago kaj samir toplak ne razmislja bas o europi jer i u drugom pretkolu imaju vrlo prolaznog protivnika i tak mogu dobit jos para koje ce im pomoc oko situacije u klubu

    7. 7. 2011,   12:10
  • 18:51 Kazalište u kući, TV serija 19:26 Garaža: The Bastardz 20:00 Braća i sestre 4, dramska serija zakon, jeb.. hrt

    7. 7. 2011,   12:44
  • Bez opuštanja, po pobjedu. Svaki bod dobro dođe za određivanje koeficijenata za sliedeće godine. Ako se naši ove godine potrude, tko zna, za par godina imat ćemo dva predstavnika u kvalifikacijama Lige prvaka.

    7. 7. 2011,   11:09