Obavijesti

Sport

Komentari 13

Varaždinci predstavili kvintet pojačanja: Jozinović, Turčin...

Varaždinci predstavili kvintet pojačanja: Jozinović, Turčin...
1

Varaždinci su solidno ojačali svoju momčad u kojoj je jedan od najiskusnijih Dario Jertec vapio za pojačanjima. Jer treba i ostati u Prvoj ligi, što neće biti jednostavno

VIDEO

Goran Jozinović, Vitali Lisakovič, Jamal Bajandouh, Tomislav Turčin i Neven Đurasek. To je kvintet pojačanja koje je u utorak predstavio novi prvoligaš Varaždin.

Varaždinci su solidno ojačali svoju momčad u kojoj je jedan od najiskusnijih Dario Jertec vapio za pojačanjima. Jer treba i ostati u Prvoj ligi...

Trebaju nam ozbiljni igrači ili nas čeka živa borba za ostanak
Trebaju nam ozbiljni igrači ili nas čeka živa borba za ostanak

- Trebaju nam tri ozbiljna prvoligaška igrača jer bez pojačanja čeka nas živa borba za ostanak. Ti igrači, koji su nam potrebni, moraju biti nositelji ekipe i tada nećemo strepjeti do zadnjeg kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ponosni Varaždinec

U Jozinoviću (28) su dobili prvoligaškog igrača, nekadašnji hajdukovac prošao je nakon Poljuda Lugano i Schaffhausen, a u HNL-u je odigrao 144 utakmice.

- Vraćam se u HNL i drago mi je da je to baš Varaždin. Ovdje je uvijek bilo teško, ali i ugodno za igrati. Imamo dosta mladih igrača i neće biti nimalo lako ove sezone te svi trebaju biti strpljivi. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći momčadi - reklo je nekadašnje Hajdučko srce.

Lisakovič, kojeg je u HNL doveo Dinamo, lanjsku je sezonu proveo na posudbi u Rudešu i u 14 nastupa poentirao četiri puta. 21-godišnji napadač napustio je Šahtar Soligorsk.

- Volim Hrvatsku i drago mi je što sam stigao u Varaždin. Mlada smo ekipa i želim da napravimo što bolji rezultat ove sezone - poželio je Bjelorus.

Mladi Đurasek, pak, pojačat će veznu liniju. Prošao je upravo varaždinsku školu nogometa prije nego ga je uzeo Dinamo pa potom proslijedio Lokomotivi. 

- Ponosni sam Varaždinec. Svidjela mi se cjelokupna priča oko kluba i nisam nimalo dvojio. Dinamov trener Nenad Bjelica u razgovoru mi je rekao da bi najbolje bilo da potražim sredinu adekvatnu za svoj razvoj i to je sigurno Varaždin. Šteta da nisam došao prije, ali jedva čekam da sve dečke upoznam - naglasio je Đurasek kojemu će konkurencija će mu biti Bajandouh (27), Saudijac koji je rođen u Engleskoj, ali već je nastupio za reprezentaciju Saudjske Arabije.

Vratiti se u Europu

S obzirom da je igrao u Al-Ittihadu, vjerojatno je preporuku dao i Zlatko Dalić.

- Želio sam doći u Europi i okušati se u europskom nogometu. Pružila se prilika i ja sam prezadovoljan što sam stigao u Varaždin jer su me ljudi ovdje vrlo srdačno dočekali.

Turčin (22) igra na krilnoj poziciji i kao polušpica, a njega je Rijeka privremeno ustupila Varaždincima nakon što je posudbu već odradio u Širokom Brijegu nakon jako dobrih igara u Rudešu.

- Drugi je cilj da se klub vrati u europska natjecanja u kojima je nekada igrao zapaženu ulogu. Malo se kasnilo s pojačanjima, ali bilo je puno imena u opticaju", izjavio je predsjednik Stjepan Cvek dodajući da se i dalje radi na dovođenju pojačanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska