Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vastić: Hrvatska spada među favorite Eura 2008.

Vastić: Hrvatska spada među favorite Eura 2008.
1

Hrvatska je u kvalifikacijama pokazala da može puno i po meni su sigurno jedni od glavnih favorita i za osvajanje titule, misli Ivica Vastić

VIDEO

Favoriti naše skupine svakako su Njemačka i Hrvatska. Svi očekuju da će oni lako proći grupu. No nitko ne smije podcijeniti ni Poljsku koja je suvereno prošla jako tešku grupu u kvalifikacijama za EP, misli najbolji igrač Austrije u ovoj godini Ivica Vastić. Čovjek je s 39 godina najbolji nogometaš u državi koja će biti prvi protivnik Hrvatske na Euru.
- Hrvatska je u kvalifikacijama pokazala da može puno i po meni su sigurno jedni od glavnih favorita i za osvajanje titule - kaže ovaj rođeni Splićanin.
Uz Hrvatsku, Vastić misli kako su favoriti prvenstva finalisti prošlog Svjetskoga prvenstva.
- Među najveće favorite spadaju Francuzi, ali i Talijani, koji su prava turnirska momčad. Ni prije SP-a nisu bili u velikoj formi, ali su u nju ulazili polako i na kraju postali prvaci. No iznenađenja su uvijek moguća. Vidjeli smo na zadnjem EP da je bilo iznenađenja. Tko je očekivao da će Grčka osvojiti EP?! Ali izdržali su do kraja i osvojili ga. Sigurno će biti jako zanimljivo, ali po meni u tu skupinu favorita, pored tih reprezentacija, sigurno spada i Hrvatska - priča Vastić, koji ni sam ne znam koliko može Austrija.
- Prava snaga Austrije još se uvijek ne zna. U Austriji će sigurno biti velike euforije, navijači će biti uz reprezentaciju i to će dodatno nositi momčad. U tim okolnostima je sve moguće. Zavisi i o tome tko će igrati u reprezentaciji - završava Vastić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu