Obavijesti

Sport

Komentari 26

Kapetan Raketa trpa za Barcu! Bombom je 'probio' mrežu...

Kapetan Raketa trpa za Barcu! Bombom je 'probio' mrežu...
6

Mateo Kovačić odigrao je 70 minuta za Chelsea, a Ivan Rakitić 45 za Barcelonu i zabio gol, ali Englezi su u Saitami pobijedili 2-1. Lampard se u novoj ulozi, barem zasad, sviđa ma baš svima

VIDEO

Vrijeme je priprema, oglednih utakmica i ljetnih turneja. U japanskoj Saitami igrali su Barcelona sa pojačanjima de Jongom i Griezmannom i Chelsea sa Lampardom kao šefom struke.

Pokretanje videa...

01:35

Sjajno su igrali Vatreni, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić! Kova je u Lampardovih 4-2-3-1 dobio ulogu dirigenta londonskog sastava, Chelsea je pobijedio 2-1, a jedini gol za Blaugranu zabio je Raketa u sudačkoj nadoknadi. I to golčinu, s 20 metara u rašlje!

Kovačić je igrao 70 minuta, zamijenio ga je Zappacosta, ali tek toliko da Mateo odmori jer Talijan je desni 'bek' i to ne u prvom planu kod Lamparda (kao što nije bio ni kod sunarodnjaka Sarrija).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pre-Season Friendly - Chelsea v FC Barcelona
Pre-Season Friendly - Chelsea v FC Barcelona

Rakitić je zaigrao u 2. poluvremenu umjesto Busquetsa pa zabio u 92' minuti na asistenciju Brazilca Malcoma. Raketa je bio sam na sredini na 25 metara od gola, primio loptu i onda opalio desnom nogom i neobranjivo pogodio golmanove desne rašlje. Golman Chelseaja loptu nije ni vidio, a Rakitić je pokazao da neće tako lako odustati od prve postave.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U drugom poluvremenu nosio je i kapetansku vrpcu te tako dobio na znanje koliko znači Valverdeu i momčadi Barcelone.

Trener Barcelone Ernesto Valverde je od 46' promijenio kompletnu momčad.

Iako je bio kapetan momčadi i zabio golčinu, trener katalonske momčadi poslao je poruku Ivanu Rakitiću nakon utakmice.

-  Rakitić je bio važan igrač u našoj ekipi. Ne znam hoće li tako biti ove sezone. Novi igrači dolaze i morat će se izboriti za svoje mjesto. On je bio jako važan igrač, a isto tako može biti i u budućnosti - rekao je Valverde koji je dao na znanje našem igraču da će se itekako morati potruditi u paklenoj konkurenciji veznog reda da dođe do prvog sastava, a prema onome što je pokazao u današnjoj utakmici, to itekako zaslužuje.

Golove za Chelsea postigli su mladi Tammy Abraham (34') i Ross Barkley (81'), a Frank Lampard zasad pobire kolektivne simpatije za svoj (ljetni) rad na klupi Chelseaja koji zbog Uefinih sankcija u ovom prijelaznom roku ne smije dovoditi pojačanja.

Pokretanje videa...

00:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu