Obavijesti

Sport

Komentari 9

Vatreni 'cojonesi' za pobjedu: Imali smo veća muda od njih

Vatreni 'cojonesi' za pobjedu: Imali smo veća muda od njih
3

Hrvatska je u infarktnoj završnici slavila protiv 'furije' 3-2 drugim golom Tina Jedvaja, a španjolski se reprezentativci, izuzev Morate, nisu udostojili čestitati protivnicima na pobjedi

VIDEO

Španjolci su maksimirski teren napustili pognutih glava, a to im je jako teško palo.

- Velika pobjeda, drago mi je pogotovo jer smo u zadnjim trenutcima zabili gol. Pred punim Maksimirom vratila su mi se neka sjećanja, a nadam se da će jednog dana izgraditi jedan stadion koji rade, jer ako to ne naprave, neka uzmu lopatu i iskopaju si grob - oštar je bio Lovren.    

Pogledajte što kažu “vatreni” nakon infarktne pobjede nad Španjolskom u Maksimiru! Reporteri: Josip Tolić i Antonio Bevanda

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 15. studenoga 2018.

Svi Španjolci osim Alvara Morate, otišli su s terena bez pozdrava.

Posebno je to zasmetalo Dejana Lovrena.

- Pokazali smo malo veća muda nego oni. Nekulturni su i na terenu, nisu pokazali fair play pa im se vratilo. Mi smo izgubili tamo 6-0, ali smo bili fer. Moram pohvaliti Moratu jer nam je jedini čestitao. Ovo nigdje nisam doživio i drago mi je da su mislili da su veći od nas, a mi smo im dokazali suprotno.

Osvrnuo se stoper Liverpoola na sljedeću utakmicu protiv Engleske. To su sve njegovi dobri znanci s Premierligaških terena, a Dejan smatra kako se Vatreni na Wembleyu nemaju čega bojati.

- Bit će borba protiv Engleza, ali ja vjerujem u pobjedu naše ekipe. Svatko nas se boji, tako i treba biti. To smo zaslužili, ako ne respektiraju nas uspjeh onda nemamo o čemu pričati - zaključio je stoper 'redsa'.

Svoje viđenje utakmice dao je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Uvijek treba voljeti svoj grb, himnu i igrače, a ono što se desilo u Elcheu može se desiti. Danas je moglo biti i obratno da je Rebić zabio svoju priliku, ali nećemo žaliti za tim. idemo se odmoriti, 'junak na junaka', nije lako pobijediti dvije utakmice zaredom ,ali vjerujem u to. Ajmo uživat, dat sve od sebe i da rezultat bude pozitivan. Ako i izgubimo, nadam se da će nas drugi rezultati pomaziti pa da ostanemo u grupi. Ne bi izdvojio pojedince, ali danas je svima bila odlična utakmica. Rakitić, Modrić, Vrsaljko svi oni dobro znaju Španjolce što se i vidjelo.

Nakon Šukera i Lovrena, u mix zonu izašao je i Ivan Rakitić koji je prvo razgovarao sa španjolskim novinarima,  ali je kasnije zastao i kod hrvatskih te im iznio svoja očekivanja u odlučujućem susretu, kao i rezime ove pobjede.

- Mislim da smo zaslužili ovu pobjedu. bilo je jasno da će oni dirigirati ritam i držati posjed. Dobro smo stajali i mislim da nije slučajno došla ova naša pobjeda pred ovom prekrasnom publikom. Idemo na Wembley pobijediti. Nisu nam pomogli iz UEFE da nam daju više odmora, ali bit će kako Bog dragi da - zaključio je veznjak Barcelone.

Posljednji je svoju riječ dao kapetan Vatrenih i 'desetka' madridskom Reala, Luka Modrić.

- Španjolci su velika ekipa, ali mi smo na kraju zasluženo pobijedili kroz volju želju i veliku podršku publike. Ne bi ulazio u Lovrenove izjave koji je u zadnje vrijeme nabrijan - mi smo slavili s navijačima, oni su otišli i ja ne vidim razloga za polemiziranje, bitna je naša pobjeda. samo mi je nevjerojatna satnica odigravanja s Engleskom, kao da im se negdje žuri. Ali nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti i da ćemo moći odigrati još jednu veliku utakmicu - završio je Modrić uz poruku Lovrenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao