Obavijesti

Sport

Komentari 9

Vatreni debi Darija Melnjaka: Mama i tata su najponosniji!

Vatreni debi Darija Melnjaka: Mama i tata su najponosniji!
3

Dokazao sam sam sebi da mogu uspjeti. Želim napredovati kao čovjek i nogometaš. U životu mi je važna pozitiva, kaže Melnjak koji je u svojem Varaždinu debitirao za Hrvatsku

VIDEO

Nogometaš turskog Rizespora Dario Melnjak (26) debitirao je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u svojem Varaždinu. Nogometaš iz Krkanca u blizini Varaždina odigrao je cijeli susret na lijevom boku. Vatreni su na kraju poraženi od Tunisa 2:1.

Najbolji period karijere

- Šteta za poraz, ali opet lijepo je igrati pred domaćom publikom. Imao sam tremu sam u vrijeme intoniranja himne, no kasnije sam se opustio kao i svaku utakmicu. Sigurno moja igra može biti i puno bolja - naglasio je Melnjak koji je bio oduševljen atmosferom na stadionu Varteksa.

- Hvala svima koji su došli. Bilo je stvarno mnogo ljudi i oni su nam bili dodatna snaga - dodao je Melnjak na kojeg je najponosnija njegova obitelj. 

- Sigurno da su najponosniji mama i tata, hvala im na svemu. Hvala i svim dragim ljudima koji su uz mene u dobrim i lošim danima - naglasio je Melnjak, bivši igrač Nedeljanca, Zeline, Slaven Belupa, belgijskog Lokerena, azerbajdžanskog Neftcija i slovenskih Domžala iza kojeg je odlična polusezona u najvišem rangu turskog nogometa. 

Pozitiva kao gorivo

Za Rizespor je u 16 nastupa postigao četiri zgoditka. 

- Da, ovo je najbolji period moje karijere, ali želim nastaviti ovako: raditi i davati svoj maksimum. Nadam se još boljim sezonama u budućnosti - rekao je Melnjak kojeg su mnogi tijekom nogometne karijere podcjenjivali.

- Dokazao sam sam sebi da mogu uspjeti. Važno mi je napredovati kao čovjek i nogometaš, a o podcjenjivanjima stvarno ne razmišljam. U životu mi je važna pozitiva i razumijevanje za svakoga - zaključio je Melnjak kojem slijedi odmor pa povratak u Tursku na pripreme Rizespora. 

Zeljarski kraj tako se s ponosom može pohvaliti, da je nakon Marka Roga, još jedan njihov zemljak upisao nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener