Obavijesti

Sport

Komentari 65

'Vatrenima' igra samo pobjeda kako bi izbjegli najjače na EP-u

'Vatrenima' igra samo pobjeda kako bi izbjegli najjače na EP-u
1

Nakon slavlja u Istanbulu hrvatska reprezentacija razmišlja već o skupini u kojoj će se naći na EP-u. Poraz ili remi na Maksimiru znače treću jakosnu skupinu

VIDEO

Ako i u uzvratu svladamo Turke, na EP-u ćemo u skupini izbjeći Njemačku, Englesku i Italiju. U slučaju poraza ili remija s Turskom u utorak u Maksimiru, bit ćemo u trećem jakosnom šeširu.

Kada završi uzvratna utakmica u Zagrebu, vodstvo reprezentacije i igrači moći će početi razmišljati i o potencijalnim suparnicima u skupinama na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

Rusi priželjkuju kiks Hrvatske

Prilikom određivanja jakosnih skupina u obzir će se uzimati rezultati u kvalifikacijama i na Euru 2008. godine, učinak u cijelom ciklusu SP-a u Južnoafričkoj Republici, te rezultati proteklih kvalifikacije za Euro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sigurno je da će u prvom šeširu nositelji biti domaćini Ukrajina i Poljska, te Španjolska i Nizozemska. No, ustvari, najjača je druga jakosna skupina. U tom šeširu bit će sigurno Njemačka, Italija i Engleska, a po trenutačnom stanju četvrta je Rusija. Tako će i ostati ako Hrvatska izgubi ili remizira s Turcima u utorak. Ako pak pobijedimo, to će mjesto zauzeti Hrvatska, te tako izbjeći Njemačku, Italiju i Englesku u skupini EP-a! Bit će mnogo kombinacija i želja, no u slučaju pobjede protiv Turske, idealan ždrijeb za Euro bila bi skupina s Poljskom, Danskom i Češkom.

Najteža bi pak bila kombinacija sa Španjolskom, Rusijom i Portugalom.

Raketom ozlijedio gosta

Ako pak izgubimo od Turske, mogli bismo u "skupinu smrti", zajedno sa Španjolskom, Njemačkom i Portugalom. Najlakša skupina za Hrvatsku iz trećeg šešira bila bi Poljska, Rusija i Češka.

Pobjeda Hrvatske ipak nije mogla proći bez repova. Splitska policija privela je jednog muškarca zbog sumnje da je za vrijeme utakmice između Hrvatske i Turske, nakon trećeg gola kockastih (Ćorluka u 52. minuti), ispred caffe bara Laverna u Splitu ispalio raketu koja je lakše ozlijedila Tonča B. (29), gosta kafića MB. Raketa ga je udarila u leđa i zadala mu opekotine koje su u Kliničkoj bolnici Split okarakterizirane kao lakše. Pušten je na kućnu njegu.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka