Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Problem za Ohandzu: Crveni iz HNL-a Zolja će odraditi u Kini

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Isključeni igrač Franck Zoa Ohandza kažnjen je zabranom igranja na dvije utakmice i novčanim iznosom od 5000 kuna, a kaznu će odraditi u svom novom klubu...

Prva HNL na svojim je stranicama objavila kazne za proteklo kolo u kojem je odigrana samo jedna utakmica. No i ta jedna dala je dovoljno posla 'disciplincima'. Hajduk je na Poljudu ugostio Slaven Belupo, a kažnjeni su i klub zbog bakljade navijača, ali i Ohandza zbog nesmotrenog crvenog kartona.

'Isključeni igrač Franck Zoa Ohandza kažnjen je zabranom igranja na dvije utakmice i novčanim iznosom od 5000 kuna: isključen je zbog udaranja protivničkog igrača u potkoljenicu bez lopte, a kaznu zabrane igranja odraditi će u novom klubu Shenzhen FC (Kina).

STIPE PLETIKOSA: 'Ohandza je crvenim pokazao da želi otići pod svaku cijenu!'

HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 17.000 kuna zbog zapaljenih 14 baklji na sjevernoj tribini stadiona pri čemu ih je 6 ubačeno na tartan stazu, a dvije u teren za igru pa je igra bila u prekidu dvije minute', piše na stranici Prva HNL.

VIDEO/FOTO I ode Frane Zolja gdje je plaća bolja: Top pet golova u Hajduku

Kažnjen je i zagrebački drugoligaš Hrvatski dragovoljac zbog dugovanja sucima.

'Zbog neizvršavanja financijskih obveza prema službenim osobama utakmica Prve HNL-JUNIORI do isplate duga je suspendirana seniorska momčad NK Hrvatski dragovoljac, a klub je kažnjen i dodatnom novčanom od 3000 kuna.'

Komentari (33)
  • Haha pa jel mu može bit bolje. Uzeo lovu i još slobodan 2 tjedna ..

    28. 2. 2018,   14:12
  • Poslat ga u Delnice 2 tjedna da čisti snijeg prije nego što ode u Chinu

    28. 2. 2018,   16:33
  • Ta dva tjedna bu u Kun Lunu slagao robu

    28. 2. 2018,   15:22