Obavijesti

Sport

Komentari 21

Veliki Arjen Robben zaplakao na oproštaju od Nizozemske...

Veliki Arjen Robben zaplakao na oproštaju od Nizozemske...
1

Robben je u posljednjoj utakmici zabio dva gola za reprezentaciju u pobjedi protiv Švedske. Krilni napadač Bayerna zabio je 37 golova za reprezentaciju i izjednačio se s Bergkampom

VIDEO

Amsterdam Arena je ustala i zapljeskala, a majstor se oprostio sa suzama u očima. Arjen Robben rekao je zbogom reprezentaciji Nizozemske u 96. nastupu. Nije dočekao stoti jer se odlučio oprostiti nakon razočaranja i neodlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Da se Nizozemska plasirala u Rusiju, Robben bi sigurno ostao u dresu "oranja". Ovako nije mogao podnijeti činjenicu da se njegova momčad nakon Eura nije plasirala ni na Mundijal.

Robben je u posljednjoj utakmici zabio dva gola za reprezentaciju u pobjedi protiv Švedske. Bila je to pobjeda koja Nizozemskoj nije donijela drugo mjesto. Nedostajalo im je još pet golova da bi bili drugi. Krili napadač Bayerna zabio je 37 golova za reprezentaciju i izjednačio se s velikim Dennisom Bergkampom. Ispred njih dvojice su Huntelaar, Kluivert i Van Persie, koji je s 50 golova najbolji strijelac u povijesti Nizozemske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za vrijeme himne je Robben zaplakao. U suzama je bio i na kraju utakmice. Za reprezentaciju je odigrao tri svjetska i tri europska prvenstva.

- Svjetska prvenstva 2010. i 2014. godine ostala su mi u najljepšem sjećanju. Tada smo bili čvrsta momčad, uživao sam u svemu - rekao je sjajni Robben.

Nizozemska je 2010. godine izgubila finale SP-a od Španjolske, a baš je Robben bio tragičar u finalu. Prije tri godine je bila treća u Brazilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića