Obavijesti

Sport

Komentari 60

Velšani grubo vrijeđali Luku, komentator se morao ispričati

Velšani grubo vrijeđali Luku, komentator se morao ispričati
2

Ti si samo usrana verzija Joea Allena, pjevali su u više navrata navijači Walesa kad je Modrić izlazio iz igre zbog ozljede u finišu utakmice u Cardiffu, vrijeđajući i Luku i svog reprezentativca

VIDEO

Dvije minute prije kraja Luka Modrić spriječio je moguću "vatru" pred Dominikom Livakovićem kad je u naletu zaustavio velškog reprezentativca Harryja Wilsona za prvi žuti karton u reprezentaciji nakon šest godina, a pritom je i sam dobio jak udarac u nogu.

Žestok je to bio sudar i kapetan "vatrenih" ostao je ležati na terenu u utakmici nakon koje su zadovoljniji bili domaćini (1-1) jer su ostali u igri za plasman na Euro, dok naši nisu uspjeli potvrditi plasman na smotru sljedećeg ljeta.

Pokretanje videa...

Navijači u Walesu 01:53

Priskočili su Modriću u pomoć naši liječnici, imao je bolan izraz lica i bojali smo se da bi mu se opet mogla dogoditi teška ozljeda zbog koje bismo ga izgubili za kraj kvalifikacija i presudnu utakmicu sa Slovacima, ali iz tabora "vatrenih" potvrdili su kako će biti izvan terena samo nekoliko dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Luka je šepajući izlazio s terena, teško je hodao, a velški navijači u Cardiffu bili su toliko bijesni na Modrića što je zaustavio potencijalan gol njihove momčadi da su veznjaka Real Madrida počastili salvom zvižduka i uvreda.

Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre
Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre

"Ti si samo usrana verzija Joea Allena", pjevali su u nekoliko navrata domaći navijači dok je Modrić izlazio s travnjaka, zbog čega se, kako prenosi Wales Online, komentator britanskog Sky Sportsa ispričavao televizijskim gledateljima.

Nisu tim povicima uvrijedili samo Modrića, koji je prošle godine bio najbolji nogometaš svijeta, već i Allena, svog reprezentativca koji je igrao i u Liverpoolu, a sad je član Stoke Cityja. Doista ružno i neprimjereno od velških gledatelja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića