Obavijesti

Sport

Komentari 0

Verpakovskis dolazi? - Želim doći u Hajduk!

Verpakovskis dolazi? - Želim doći u Hajduk!
3

Maris Verpakovskis spreman je doći u Hajduk. No prije svega potrebno je postići dogovor s prvim čovjekom kijevskog Dinama Surkisom

VIDEO

Nekoliko dana plovio je srednjim Jadranom, jučer iz Splita otputovao za Madrid. Uzet će stvari, otići kratko u Rigu, a onda se možda i vrati u Split. - Volio bih doći u Hajduk. Vidio sam Split, sviđa mi se - jasno je rekao Maris Verpakovskis, najbolji letonski nogometaš, igrač kijevskog Dinama, koji je zadnju polusezonu igrao na posudbi u španjolskom Getafeu. Ideja o dolasku u Split krenula je od suigrača iz Kijeva Gorana Sablića, a u petak navečer u Vodicama Maris se sastao s predsjednikom Brankom Grgićem. - Što se mene tiče, dogovorili smo se, sad trebaju razgovarati klubovi. U Kijevu su rekli da mogu na posudbu, ako za još godinu dana produljim ugovor. A to ne želim, ne vjerujem da tamo imam budućnost. U Hrvatsku je Verpakovskis zamalo došao i zimus kad ga je drugi suigrač iz Kijeva, Jerko Leko, preporučio Dinamu. - Istina je da sam prošle zime kontaktirao s Dinamom, ali Getafe je bio konkretniji i brži. Ma, meni je svejedno, Dinamo ili Hajduk. O obje momčadi zna mnogo, Goran Sablić i Jerko Leko dobro su ga instruirali. - Dinamo je doveo Šokotu, odličnog napadača, tu su i neki sjajni mladi igrači. U Hajduku je Cernat, kojega dobro poznajem, znam Lisztesa i Tudora. Neću pogriješiti ako dođem! "ZAHVALA" CALDERONU Predsjednik madridskog Reala Ramon Calderon, koji je jučer bio na Poljudu, ni ne sluti da je zaslužan za mogući dolazak Letonca u Hajduk. Verpakovskisa je u Getafe doveo trener Bernd Schuster, koji ga je upoznao dok je u Ukrajini trenirao Šahtar. Sad je Calderon doveo Schustera u Real, a Nijemac bi sigurno, da je ostao u Getafeu, zadržao Verpakovskisa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani