Obavijesti

Sport

Komentari 13

Verstappen poludio: Pa on se iz čista mira zabio u moj bolid!

Verstappen poludio: Pa on se iz čista mira zabio u moj bolid!
1

Nije mi jasno kako suci odmah nisu pregledali snimku nego su to učinili tek nakon utrke. Ne znam što je Leclerc morao napraviti da dobije kaznu koju je zaslužio, vikao je Max Verstappen nakon utrke...

VIDEO

Ova sezona Formule 1 ostat će upamćena kao jedna od najzanimljivijih. Skoro na svakoj utrci mogli smo vidjeti spektakularna pretjecanja, odlične završnice, ali i brojne sudare te neka pravila koja nemaju veze s vezom. 

To je osjetio ovaj put i Nizozemac Max Verstappen (22) koji je na VN Japana na legendarnoj stazi Suzuka odustao već u 15. krugu nakon što mu je nastradala podnica bolida nakon sudara s Ferrarijevim Charlesom Leclercom (21).

Do sudara je došlo već u drugom zavoju nakon što je Nizozemac pokušao prestići Leclerca s vanjske strane, ali Monežanin ga je udario u prednju stranu i tako ga okrenuo. Verstappen je nastavio s utrkom, ali oštećenja su bila prevelika i morao je odustati. Nakon utrke je poludio na Leclerca zbog njegovog poteza, ali i na suce koji su tek kasnije dodijelili kaznu Ferrarijevom članu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iz čistog mira se zabio u mene. Ja nisam mogao ništa drugo napraviti, a svi mi znamo što se događa kad izgubiš downforce. Zna to i Charles, dovoljno je iskusan. Nije mi jasno kako suci odmah nisu pregledali snimku nego su to učinili tek nakon utrke. Ne znam što je Leclerc morao napraviti da dobije kaznu koju je zaslužio. Ja volim agresivno utrkivanje, ali ovo nije bilo agresivno nego neodgovorno. Sramota je da se to događa. Stvarno ne znam što se više događa s tim pravilima - grmio je Nizozemac nakon utrke.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Njih dvojica imali su jedan sukob i na VN Austrije kada je Verstappen pritisnuo Leclerca i tako ga 'istjerao' sa staze. Monežanin je bio ljutit kao ris, ali suci na kraju nisu ni kaznili člana Red Bulla. 

Sve ove komplikacije i sukobe iskoristio je Valtteru Bottas koji je osvojio prvo mjesto, dok je drugi bio Sebastian Vettel, a treći još jedan član Mercedesa Lewis Hamilton. Mercedes je u Japanu osigurano i šestu uzastopnu titulu za najboljeg konstruktora.

Leclerc je na kraju završio ne šestom mjestu, ali je nakon utrke morao navratiti do sudaca zbog sudara s Verstappenom i zbog vožnje u nesigurnom stanju. Bolid mu je bio oštećen od samog početka no on nije htio ići u boks pa mu je tako tijekom utrke otpao jedan dio s bolida i pogodio je te razbio Hamiltonov retrovizor...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu