Obavijesti

Sport

Komentari 4

Vettel i galebovi: Rekao sam im da budu tamo, kao dr. Dolittle

Vettel i galebovi: Rekao sam im da budu tamo, kao dr. Dolittle
1

To je bio par galebova koji je htio počiniti samoubojstvo. Lewis nije mario za to, dobio je barem pola sekunde dok sam ih ja izbjegavao, a dok je on došao već su bili odletjeli, rekao je Vettel nakon utrke

VIDEO

Lewis Hamilton pobijedio je na Velikoj nagradi Kanade voženoj u nedjelju. Britanac je slavio ispred Sebastiana Vettela, koji je izgubio prvo mjesto zbog loše strategije. Nije prvi put, u zadnje dvije sezone, da je Ferrari izgubio pobjedničko postolje zbog loše taktike.

Naime, Hamilton je startao prvi, ali ga je odličnim startom Vettel prestigao te preuzeo prvu poziciju. I dok se Hamiltonova momčad odlučila na strategiju jednog odlaska u boks, Vettelova se odlučila za dva. Prvi Vettleov odlazak je bio već nakon 11 krugova prilikom virtualnog sigurnosnog automobila, a drugi 27 krugova kasnije, u 38. krugu.

Vettel se tada vratio na supersoft komponenti 7,7 sekundi iza Hamiltona koji je bio na soft komponenti. Drugim riječima, Hamilton je, nakon izlaska iz boksa u 24. krugu (od ukupnih 70), odvozio skoro 50 krugova na jednoj mješavini i slavio. Priznanje treba odati i Valtteriju Bottasu, koji je kao i Hamilton samo jednom bio u boksu pa završio na trećem mjestu.

No najzabavniji detalj s utrke definitivno je scena "Sebastian Vettel i galebova družina". Naime, prije nego što je po prvi put trebao ući u boks, Vettel je na zavoju broj 1 naletio na neočekivano društvo - dva galeba stajala su na stazi.

Detalj s utrke možete pogledati na 4.25.

- To nisu bili golubovi nego galebovi, mogao sam im vidjeti kljunove. Uočio sam galebove i morao sam blokirati kotače - rekao je Vettel pa nastavio smijući se:

- Gledao sam u zavoj broj 1 kada sam spazio dva glupa galeba koja su samo opušteno sjedila tamo. Gledao sam u vrh zavoja i morao sam blokirati kotače. To je bio par koji je htio počiniti samoubojstvo. Lewis nije mario za to, dobio je barem pola sekunde dok sam ih ja izbjegavao, a dok je on došao već su bili odletjeli.

- Znaš da sam dobar sa životinjama - ubacio se Hamilton pa nastavio zafrkanciju:

- Kao dr. Dolittle sam, rekao sam im da budu tamo. Nema druge, morat ću ti nabaviti par galebova - zaključio je šalu Hamilton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju