Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vettel nakon kazne za sudar: Lewis, oprosti mi. Nisam htio

None Foto: BRANDON MALONE

U žaru borbe sam reagirao previše burno i želim mu se ispričati za ovaj potez. Naravno, i svim ljudima koji su to vidjeli. I sam sam shvatio da nisam poslao baš najbolji primjer drugima, napisao je Vettel

Sebastian Vettel oslobođen je odgovornosti zbog sudara i naguravanja s Lewisom Hamiltonom na Velikoj nagradi Azerbajdžana. Nakon svega, odnosno poslije odluke Jeana Todta i asocijacije FIA da je cijeloj priči i natezanju došao kraj, Ferrarijev pilot konačno se oglasio.

>> Vettel udario Hamiltona, ovaj zagrmio: Riješimo to kao ljudi!

- Bio sam iznenađen Lewisovim potezom nakon restarta. Poslije sam ga udario u zadnji dio bolida. Mislim da Lewis nije imao nikakve loše namjere - rekao je Vettel pa dodao:

- U žaru borbe sam reagirao previše burno i želim mu se ispričati za ovaj potez. Naravno, i svim ljudima koji su to vidjeli. I sam sam shvatio da nisam poslao baš najbolji primjer drugima. Nisam imao namjeru dovesti Lewisa u opasnost. Također, želim se ispričati FIA-i, ali i reći da poštujem njihovu oluku o kazni koja mi je izrečena na utrci u Bakuu - napisao je Vettel u priopćenju.

Za kraj je rekao.

- Volim ovaj sport i ustrajan sam prikazivati ga kao primjer budućim generacijama.

Komentari (16)
  • oprosti mi brate... oprosti bratelo...

    4. 7. 2017,   21:12
  • Trebalo te je diskvalificirati prošlu utrku i ovu početi sa 20 mjesta! Ili uzeti vozačku!

    8. 7. 2017,   21:42
  • SRAMOTA‼️‼️‼️ namjerno se zabije u vozača (ono kasnije u prvi kotač ) i nema kazne ko da su u lunaparku a ne u formulama... a s druge strane sta bi jean todt drugo odlučio nego da poštedi svoj Ferrari

    4. 7. 2017,   20:03