Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vida i dalje rešeta i blizu je Lige prvaka, Vlašić pocrvenio

Vida i dalje rešeta i blizu je Lige prvaka, Vlašić pocrvenio
2

Našem Domagoju ovo je već treći gol u četiri utakmice, a ako ovako nastavi, uskoro bi mogao i u lov na najboljeg strijelca lige. To mu je bio četvrti gol za Bešiktaš ukupno, a jedan je zabio prošle sezone...

VIDEO

Napadač ili stoper, pitanje je sad. Domagoj Vida jednostavno ne staje trpati protivničke mreže. Hrvatski reprezentativac zabio je gol u pobjedi Bešiktaša 4-1 nad Ankaragucuom.

Gol gostiju otvorio je Burak Yilmaz golom u 8. minuti i mreže su mirovale sve do drugog poluvremena kada na scenu stupa naša slavonska lola. Ubacio je Quaresma loptu u kazneni prostor, ona se odbila od suparničkog stopera i kao naručena stigla do Vide. Nije imao previše problema i zabio je za 2-0 u praznu mrežu.

Našem Domagoju ovo je već treći gol u četiri utakmice, a ako ovako nastavi, uskoro bi mogao i u lov na najboljeg strijelca lige. To mu je bio četvrti gol za Bešiktaš ukupno, a jedan je zabio prošle sezone. 

Za potvrdu pobjede zabili su još jednom Yilmaz iz penala i Adem Ljajić dok je za goste zabio Sacko, također iz penala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovom pobjedom Bešiktaš je stigao na samo tri boda zaostatka za prvim Istanbulom i to četiri kola prije kraja. Prije mjesec dana naslov prvaka i LP su se činili nedostižnima, no bijelo crni su pobijedili šest utakmica zaredom i vratili se u igru.

Vlašić pocrvenio

Za plasman u Ligu prvaka bore se i CSKA Moskva i naš Nikola Vlašić, no njima ne ide baš sve prema planu. Njegova momčad izgubila je kod izravnog suparnika za Ligu prvaka Krasnodara 2-0 i udaljila se od najelitnijeg europskog natjecanja. Nije se proslavio ni hrvatski reprezentativac koji je pocrvenio nakon što je dobio dva žuta kartona. 

Prvi je zaradio u u 47. minuti, a drugi i isključujući u 88. Do kraja prvenstva su ostala još četiri kola, a Vlašićev klub zaostaje dva boda za Krasnodarom. U Ligu prvaka idu tri kluba, a blizu učešća u najjačem europskom natjecanju su i Lokomotiv Moskva i Zenit koji je na korak od novog naslova prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu