Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vida: Ma, uvijek smo morali ići težim putem, a tako je i sada...

Vida: Ma, uvijek smo morali ići težim putem, a tako je i sada...
3

Ne veseli nas ovaj rezultat, uzeli smo bod na gostovanju gdje smo htjeli sva tri. Ne mogu reći da su četiri boda loš učinak iz ove dvije utakmice, ali ipak nije ono čemu smo se nadali, kaže Borna Barišić

VIDEO

Hrvatska reprezentacija remizirala kod Azerbajdžana 1-1 i tako si zakomplicirala put prema Europskom prvenstvu 2020. godine. Naši su nogometaši, sasvim logično, bili nezadovoljni poslije novog kiksa, svi su ipak očekivali put do nove pobjede...

I dalje možemo do Eura već u listopadu, ali ipak ne u Splitu
I dalje možemo do Eura već u  listopadu, ali ipak ne u Splitu
Kiks 'vatrenih' u Bakuu: Poveli pa stali, Azeri su došli do boda
Kiks 'vatrenih' u Bakuu: Poveli pa stali, Azeri su došli do boda

- Krenuli smo odlično, zabili gol i imali 2-3 mrtve šanse. Nažalost, nismo zabili, već smoim razbranili golmana pa su oni dobili krila. Mi smo pali i više nismo mogli ostvariti nadmoć na terenu. Zaslužena podjela bodova, ali nema drame. Uvijek smo išli težim putem, možda će i sada biti tako. Hvala navijačima što su nas bodrili, sada imamo kući Mađarsku, tu se svima želimo iskupiti - rekao je Domagoj Vida, pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne bih rekao da kod nas nije bilo želje, jako dobro smo ušli u utakmicu, a da smo zabili za 2-0 možda bi se ponovila Slovačka, tko zna. Ne smijemo niti osporavati Azerbajdžan, znali smo da neće biti lako. Poklonili smo im bod, a izgubili smo dva.

Pokretanje videa...

01:21

Kako dalje?

- Ne trebamo se opterećivati drugim rezultatima, samo da živi i zdravi, te u pravoj formi dočekamo Mađarsku u Splitu. A tu nas zanima samo pobjeda, ništa više - završio je Vida.

Možda bi bilo drugačije da sam prije mijenjao. Rakitić se vraća
Možda bi bilo drugačije da sam prije mijenjao. Rakitić se vraća
Rebić promašivao čiste zicere, Brozović kiksao kod gola Azera
Rebić promašivao čiste zicere, Brozović kiksao kod gola Azera

Borna Barišić odradio je solidnu rolu na lijevom boku.

- Stvarno smo dobri ušli u utakmicu, rano smo poveli i dobro igrali. Imali smo tu par prilika koje smo nažalost propustili. Kasnije smo 'potegli ručnu', nije to više izgledalo dobro. Azeri su dobili krila i počeli, našom krivicom, dobro igrati. Zabili su gol, pa smo stigli samo do boda - kaže Borna Barišić za Novu TV, pa dodaje:

- Sve je bilo slično kao u Budimpešti, ali ajde nije poraz. Četiri boda iz ove dvije utakmice nisu loša, ali to nije ono što smo očekivali, pogotovo poslije onakve utakmice u Slovačkoj. Ne veseli nas rezultat, ali sada ne možemo ništa promijeniti, okrećemo se sljedećoj utakmici.

Do kraja kvalifikacija strah od 'prokletstva okruglih godina'
Do kraja kvalifikacija  strah od 'prokletstva okruglih godina'

Kakav je bio dogovor u svlačionici na poluvremenu?

- Dogovor je da se moramo dići, opet postati agresivni i zabiti drugi gol koji bi utakmicu odveo u mirne vode. No, oni su zabili, bilo je onda i nervoze, pa to nije dobro izgledalo na terenu. Da, na kraju smo uzeli smo bod tamo gdje smo ih morali dohvatiti tri - završio je Barišić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića