Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vida reagirao na 'glasine': Laž je da sam prodavao voletinu...

None Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Screenshot

Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu, riječi su Domagoja Vide nakon što su počele kružiti 'glasine' oko dočeka...

Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić podijelio je na Facebooku reakciju sumještanina Domagoja Vide na neke gnjusne komentare o dočeku reprezentativca.

Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da organizira svečani i dostojanstveni doček sjajnom Vatrenom, našem Miholjčaninu, Domagoju Vidi nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Nakon dočeka se uz more pozitivnih komentara našla i šačica anonimnih dežurnih „dušebrižnika i dobronamjernika“ koji su putem društvenih mreža plasirali takve gnjusne laži i obmane da se čovjek zaista pita je li to moguće. Naravno, kreatori ovih laži su profil odmah obrisali nakon što sam osobno o navedenome kontaktirao policiju.

Uza sve to su se u priču uključili i neki dobronamjerni lokalni političari koji su bez ikakve provjere ovu objavu punu laži stavili na svoj fejs, glumeći savjest ovoga grada, i kako bi promovirali sebe.

OBRAĆANJE DOMAGOJA VIDE - SVEČANI DOČEK KRAJ DVORCA MAILATH Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da...

Posted by Goran Aladić, gradonačelnik grada Donjeg Miholjca on Sunday, July 22, 2018

Potom se oglasio i sam nogometaš čiju je poruku prenio baš Aladić.

Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli.

Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju? Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška!!!

Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećajem da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio.

Lp, Domagoj Vida

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (27)
  • U Hrvatskoj uvijek ima dovoljno malih miševa ipljuvača koji sebi žele dati na važnosti blateći i omalovažavajući sve i svakoga. Pa onda priče o "nepismenim nogometašima i njihovom glazbenom ukusu". Kao da vas netko tjera slušati glazbu koju ne volite, okreni se i razguli kome ne paše. I vama je lopta bila okrugla kao i meni pa izvolite i kotrljajte i to svije znanje prodajte ako ste sposobni, tko vam brani! Vida je osim velikog igrača, na prvom mjestu jedan veliki čovjek. Domagoj hrvatski kneže, naklon do poda.

    25. 7. 2018,   16:51
  • Dobronamjerni političar? Daj me nemoj...

    25. 7. 2018,   16:48
  • Bio sam na doceku Vide i jeo voletinu tako da mi nitko nije nista naplatio. A takvi komentari da je Vida prodavo, to je sramota. Prodane duse mogu da nam p.......

    25. 7. 2018,   17:31