Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO specijal: Otišli su u Rio ispisati povijest našeg sporta

VIDEO specijal: Otišli su u Rio ispisati povijest našeg sporta
1

Hrvatsku će u Brazilu predstavljati 88 sportaša u 18 sportova, a 24sata vam donosi video specijale o nekima od njih. Želimo puno sreće i uspjeha svim našim sportašima u Riju

VIDEO

U noći s petka na subotu oko 1 sat ujutro počinje svečana ceremonija otvaranja 31. po redu ljetnih Olimpijskih igara u Riju. Hrvatsku će u Brazilu predstavljati 88 sportaša u 18 sportova, a 24sata vam donosi video specijale o nekima od njih.

Braća Sinković 

Martin i Valent Sinković osvojili su srebrnu medalju u četvercu na pariće zajedno s Damirom Martinom i Davidom Šainom na zadnjim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Ovoga puta nastupaju samo njih dvojica, u dvojcu na pariće, a glavni su favoriti za osvajanje olimpijskog zlata.

Andrea Ivančević

Hrvatska preponašica Andrea Ivančević (31) srušila je hrvatski rekord na 100 metara prepone, u sjajnoj je formi, a na Olimpijskim igrama nada se ulasku u finale. Bilo bi to sjajno dostignuće za lijepu hrvatsku atletičarku. 

Matea Matošević i Marija Vrajić Trošić

Matea i Marija su hrvatske atletičarke, koje će u Riju nastupati u disciplini maraton. Matea će na OI-u tek treći put trčati maraton dok je njena iskusnija kolegica Marija u karijeri odradila preko 100 maratona. Obje očekuju dobre rezultate, ponesene atmosferom možda dođu i do osobnih rekorda, ali sigurno je da će im to biti iskustvo koje će zauvijek pamtiti.

Ana i Lucija Zaninović

Sestre Zaninović (29) bit će naše najveće uzdanice kada je u pitanju taekwondo. Ana Zaninović cilja na svoju prvu olimpijsku medalju dok njena sestra Lucija brani brončano odličje iz Londona. Puno sreće, cure.

Ivan Horvat

Mladi hrvatski motkaš Ivan Horvat (23) još je prije par godina pokazao veliki talent i perspektivu. Kako kaže, baš i ne izlazi, a ponekad je i 'vuk samotnjak'. Hrvatski je rekorder u skoku s motkom, a od Rija ima velika očekivanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...