Obavijesti

Sport

Komentari 105

Viknuo sam: 'Evo mog rivala zvezdaša'. Vučić se okrenuo...

Viknuo sam: 'Evo mog rivala zvezdaša'. Vučić se okrenuo...
1

'Susret je bio slučajan, ali srdačan. Čast mi je što smo razgovarali. Pitao me za zdravlje i kazao mi da sam dobrodošao u Srbiju. Vaš predsjednik čestitao mi je na uspjesima', kazao je Mamić za Alo

VIDEO

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić stigao je u utorak na 22. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, a tamo se sastao sa bjeguncem od hrvatskog pravosuđa Zdravkom Mamićem koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora. 

Zdravko Mamić za beogradski je Alo kazao kako njihov susret nije bio planiran.

Pokretanje videa...

00:59

- I ranije sam govorio koliko cijenim Vučića, a sada sam ga imao priliku upoznati. Susret je bio srdačan, a sudbina je htjela da se upoznamo na teritoriju treće zemlje - rekao je Mamić za Alo pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam znao da je Vučić tamo! U jednom trenutku na sajmu uočio sam vašeg predsjednika Vučića. Rekao sam malo glasnije prijateljima: 'Čekajte da pozdravim svog velikog rivala - navijača Crvene zvezde' - objasnio je Zdravko Mamić.

Doći ću u Srbiju

- Vučić me čuo, pogledao, nasmijao se i, naravno, članovi njegove delegacije zaustavili su se. Rukovali smo se i najljubaznije me pitao: 'Kako si?, Kako se osjećaš, Kad ćeš u Srbiju?' - rekao je Mamić za Alo.

- Zahvalio sam mu se na pozivu i rekao da ću rado doći u Srbiju kad mi okolnosti to budu dozvoljavale. Čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima i poželio mi je svako dobro u životu - kazao je Zdravko Mamić.

Uvijek smo bili spremni za tučnjavu u Zagrebu

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić veliki je navijač Crvene zvezde, a bio je i na Maksimiru 13. svibnja 1990. na nikad odigranoj utakmici Dinama i srpskog kluba.

Samo pukom srećom nije bilo mrtvih. Ozlijeđenih, nažalost, bilo je pregršt. Među navijačima Zvezde, koji su divljali pod zaštitom i blagoslovom režimske milicije.

- Uvijek smo mi bili spremni na tučnjavu u Zagrebu, ali ovo je bilo nešto drugačije. Čim smo stigli na Maksimir osjećala se iskrena mržnja, s obje strane su se čule najjezivije pjesme jednih o drugima - ispričao je Aleksandar Vučić, koji je tad imao 20 godina.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi